發新話題

Key 社最新軍事作品

引用:
原帖由 khkenny2 於 11-4-2010 14:17 發表

典型劇情...
可能遲d天使會講句

其實我好想黎見工架,但你地見我一鑊打一鑊
我天生體質一比人打就會失去理智
我唔妥個上帝好耐

身體會復原..
第一次之後又第一次..永遠第一次
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 失蹤人口 於 15-4-2010 20:21 發表
身體會復原..
第一次之後又第一次..永遠第一次
會迫返d子彈出黎......

引用:
原帖由 亞爾多 於 15-4-2010 20:23 發表

會迫返d子彈出黎......
坐被人撞爛左o的城牆會自已修復
好似入左都冇事
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

佢既世界先係打WARGAME既理想鄉....
真正一槍死,乜槍都用得
乜野MASK都唔洗帶

回覆 31# 的帖子

我唔妥個上帝好耐

睇完今集....香菜最少讀對白既一集,一句完事!!

不過以後都應該冇歌仔聽....
我覺得,呢套野d歌仲好過k-on,點算

引用:
原帖由 wonglk 於 17-4-2010 20:53 發表
睇完今集....香菜最少讀對白既一集,一句完事!!

不過以後都應該冇歌仔聽....
我覺得,呢套野d歌仲好過k-on,點算
一首首啦

引用:
原帖由 亞爾多 於 17-4-2010 20:56 發表

一首首啦
但我聽親呢首歌,我個身都會有好輕微噤震一兩下...我比首歌x左?

話時話..第5集個前會長好慘下,但我估佢會走去救戰線班人

引用:
原帖由 king-fa 於 1-5-2010 09:36 發表

但我聽親呢首歌,我個身都會有好輕微噤震一兩下...我比首歌x左?

話時話..第5集個前會長好慘下,但我估佢會走去救戰線班人
My song 都會?

引用:
原帖由 亞爾多 於 1-5-2010 09:42 發表

My song 都會?
係喔~

全速下載第5集中^^

超鐘意岩澤><好可惜第三集咁就去左…
現將所有期望擺晒落__根同入江道…

第四集OP超正!努力研究緊個drum…

有冇人組BDM呀???
(唔知點解比人食左字-,-所以底線左佢…)

打多左…sorry...

話說paul哥E家用緊咩歌做聆聲???

第五集前半部笑到我反肚~
但係後半部又有d悲涼...
其實我愛上左橘奏~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

是LA橘奏是否=立花奏
我都愛上左奏

發新話題