發新話題

趴啦趴啦趴啦趴啦....(第6頁再發放)

引用:
原帖由 14692 於 30-4-2007 09:21 發表
三皮幾野喎.......你俾我呀
因為這套no.1 由頭到腳也是軍官東西啦, cross blet, belt, buckle, sach, kilt, sporranr 這幾件平均來計也差不多每件250GBP左右,軍官的 KILT 從裁剪的方法和用料也和兵是不同的, 當然 tunic 也是不同啦........還未計劍

回覆 #1 皇家御貓 的帖子

我要頂beret

回覆 #31 肥佬 的帖子

老禮.........$$$坑
本來無一物, 何處惹塵埃

老禮...近排主打係女裝夏季...
所以有人行開E灣見到女裝RA No.1同19mm鈕話我知丫...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 MF 於 30-4-2007 01:25 發表
對boot....有待進步
$$$....我分分鐘都係打算買Mk1沙boot
而且呢個大致上係阿富浪年代既碌嘛...
黑boot係要著到甩底的

仲有 , 如果影件破片影得清楚 , 你一定會屈特忽

引用:
原帖由 match_man 於 30-4-2007 10:54 發表
我要頂beret
買啦買啦 , 不過唔係問我

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-4-2007 12:56 發表

買啦買啦 , 不過唔係問我
any bros noe where i can find in HK??
or can any bros sell me...

引用:
原帖由 肥佬 於 30-4-2007 02:46 發表

因為這套no.1 由頭到腳也是軍官東西啦, cross blet, belt, buckle, sach, kilt, sporranr 這幾件平均來計也差不多每件250GBP左右,軍官的 KILT 從裁剪的方法和用料也和兵是不同的, 當然 tunic 也是不同啦... ...
蘇格蘭劍有copy, 唔難搵, 亦唔貴~30GBP

Kilt係新Government pattern, 用民用野代替ok

英軍軍官tunic就係唔係都係裁縫造架啦, 所以搵到design detail 搵人造

sporran係新pattern, 公發都唔夠貨, 所以好難會搵到...可以用Gordon Highlanders既頂住先既, 不個條sporran belt又要白色, 好難搵....

Crossbelt buckle ebay有, 200GBP

樓未見過有, 又係新野....好難搵....
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 match_man 於 30-4-2007 06:08 發表

any bros noe where i can find in HK??
or can any bros sell me...
槍街有幾間都有賣, 你唔去問下??

我唔信咁難找到, 除非你要d特別regimnent.....灰色(Royal Scots Dragoon Guards)
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

今日好瘀既事係 , 響敵人面前甩匣....

我都打算放左套 RA No.2

前排Royal Regiment of scotland佢個site有佢哋着唔同dress嘅相...不過家下冇咗啦.....MF大哥有冇save到呀

回覆 #41 RoyalMarine 的帖子

乜嘢size先

引用:
原帖由 MF 於 30-4-2007 15:23 發表

槍街有幾間都有賣, 你唔去問下??

我唔信咁難找到, 除非你要d特別regimnent.....灰色(Royal Scots Dragoon Guards)
大丁無
先洞無
雞地無
三轟山無
老莫無
邊到有

引用:
原帖由 match_man 於 30-4-2007 17:27 發表

大丁無
先洞無
雞地無
三轟山無
老莫無
邊到有
Ebay la

發新話題