發新話題

買裝備比女仔的話...

.................

引用:
原帖由 theloggoo 於 4-10-2010 14:56 發表

梗係買M134, 你背住, 佢當你人肉 "自走炮" 咁用, 鎗就佢開, 敵人D彈就你食晒佢...女呀拿...
後面好多M203做backup同support!睇下邊個食晒d彈

引用:
原帖由 thelastnight 於 4-10-2010 17:42 發表

後面好多M203做backup同support!睇下邊個食晒d彈
Revolver Grenade Launcher
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

................

引用:
原帖由 tinyau1134 於 4-10-2010 17:50 發表

Revolver Grenade Launcher
http://www.youtube.com/watch?v=QBceaU_2noo
識貨

PRO-ARMS 撒旦之輪 榴彈發射器
(一次可裝6顆榴彈)

需搭配瓦斯動力 40mm 榴彈使用

金屬部件:槍體、砲管

塑膠部件:納彈滾筒、握把

長度:430 mm

高度:180 mm

重量: 4150 g (含包裝)

就一句話撒彈之輪~夠嚇死人!!

看外型就知道這支有多好玩了

遭遇近戰開砲前請確認您跟對方的交情^^

引用:
原帖由 thelastnight 於 4-10-2010 17:42 發表

m203???再多都唔及一支aeg

Gear:
FAPC or regular plate carrier
5.11 tactical clothing/casual wear
Weapons: If $1xxxx
Marui Next gen M4 or 74U
KSC Glock series
Hope this can help you

引用:
原帖由 970327 於 4-10-2010 19:03 發表
PRO-ARMS 撒旦之輪 榴彈發射器
(一次可裝6顆榴彈)

需搭配瓦斯動力 40mm 榴彈使用

金屬部件:槍體、砲管

塑膠部件:納彈滾筒、握把

長度:430 mm

高度:180 mm

重量: 4150 g (含包裝)

就一 ...
唔好太神化榴彈
個人經驗係:我用我大髀枝USP既機會多過用枝AG36
而且除左狂牛之外通通無力
對著新仔中近戰炸一炸嚇到佢腳軟殺上去就有用
如果你用晒身上D彈殼,隊友等你上彈又等成世
真係要同人打
除非對家打得均真
或者你有錢買件榴彈vest加一身各式狂牛彈
否則只可以當戰場娛樂

佢係有心同你打就比d誠意自己買裝備啦,有乜理由你買埋比佢

引用:
原帖由 MASADA 於 5-10-2010 17:16 發表
佢係有心同你打就比d誠意自己買裝備啦,有乜理由你買埋比佢
如果我D女肯陪我打, 我唔MIND買俾佢

引用:
原帖由 McDull 於 5-10-2010 17:51 發表

如果我D女肯陪我打, 我唔MIND買俾佢
咪係

............

去下GBB專區幫手投下票先la

依小人之見...

Y帶/H帶100%堆介
帶佢打番一兩場game先la~
睇左佢中意咩打法先
e.g:熱血類(衝峰,突擊,游擊)
冷靜類(潛行,埋服,隱狩)or怕死

我中意MP5外型
不過唔改槍的話唔夠遠唔夠力
叫佢幫你做火力支援都唔得la
PDW靚仔(一定外置電/GBB) 
G36c易上手...
M4都ok ge不過通街都係
多變化自己要改靚仔so 錢之馬
妹妹一看到加榴彈砲靚仔 好正常
怕唔怕痛拿唔拿到重野好主觀嫁~
重要係玩完之後手手腳腳有彈印
妹妹唔介意之如洗唔洗"交人"驗傷姐~^^
Ke....

回覆 42# 的帖子

有姐姐解答!乜都掂晒!
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

身材較豐滿......