42 123
發新話題

給制造商的信.

藏鋰電戰術手把
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
舊電岩size,而你又有e隻手把,你可以diy...
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

有個 Friend , 凡落場槍都係大硬尾柄, 換電都唔知幾蕭灑, 包無頭痕

相反咁講, 玩得細槍, 又要型仔, 唔頭痕邊得呀

回覆 32# 的帖子

呢D咪正宗HK鴨仔文化囉

引用:
原帖由 keane 於 24-10-2010 16:18 發表
有個 Friend , 凡落場槍都係大硬尾柄, 換電都唔知幾蕭灑, 包無頭痕

相反咁講, 玩得細槍, 又要型仔, 唔頭痕邊得呀
我唔同意WOR...我玩UMP ,又係冇咩煩惱

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-10-2010 23:54 發表

我唔同意WOR...我玩UMP ,又係冇咩煩惱
落得戶外場,  唔會渣短槍

引用:
原帖由 gundam18 於 23-10-2010 03:08 發表
給制造商的信.
給制造商的信.
我有一把 M4 PDW ,最近又加多一把 馬記 MP5K並加左一條骨,兩把槍外觀上都是一流靚仔,但最可惜就係制造商沒有為我們這些愛玩WarGame的同好想想.
例如 M4 PDW 要背一隻電盒,攪到外觀上 ...
先唔講你post錯地方 ~
MP5K ~用鋰電 只須要安裝番問原本放電既位置便可
M4 ~ 同樣用鋰電 放晌"伸縮尾托" 條"通"入面就可以, "鴨尾" 只係為個款
PDW ~ 用7.4V 鋰電放置前骨位就可以
全部可以換電,次次打完都拎番出來,根本無須要"梗局"晌槍身入面。
隨時可以換電 ~
BTW ~ 如果你想開緊GAME,槍林彈雨時換電 ~ 咁SORRY, 你要更改你自己既思維。
而家放置電源既方法已經有好多 ~ 你以上所講既問題早就已經有完善既解決辦法,同時達到你既要求...
重點係 ~ 係連問都唔問下人,睇都唔睇下, 你..唉~

引用:
原帖由 Foolshooter 於 26-10-2010 14:58 發表
先唔講你post錯地方 ~
MP5K ~用鋰電 只須要安裝番問原本放電既位置便可
M4 ~ 同樣用鋰電 放晌"伸縮尾托" 條"通"入面就可以, "鴨尾" 只係為個款
PDW ~ 用7.4V 鋰電放置前骨位就可以
全部可以換電,次次打完都拎番出來,根本無須要"梗局"晌槍身入面。
隨時可以換電 ~
BTW ~ 如果你想開緊GAME,槍林彈雨時換電 ~ 咁SORRY, 你要更改你自己既思維。
而家放置電源既方法已經有好多 ~ 你以上所講既問題早就已經有完善既解決辦法,同時達到你既要求...
重點係 ~ 係連問都唔問下人,睇都唔睇下, 你..唉~
如果係M4類既一樣有計,改下個托就得。

如果係PDW,就要係個GAS BLOCK度做下手腳。

不過,真係有必要咩

引用:
原帖由 McDull 於 27-10-2010 12:02 發表

如果係M4類既一樣有計,改下個托就得。

如果係PDW,就要係個GAS BLOCK度做下手腳。

不過,真係有必要咩
咁我都明白以上講既大致上都可以"緊急"換電 ~不過, 如果可以晌game 與 game之間好好處理左先 ~
就可以避免不必要既 "緊急"。

引用:
原帖由 Foolshooter 於 27-10-2010 15:11 發表

咁我都明白以上講既大致上都可以"緊急"換電 ~不過, 如果可以晌game 與 game之間好好處理左先 ~
就可以避免不必要既 "緊急"。
其實有幾緊急...........

回覆 1# 的帖子

pls remember!!! if producers made a "m4pdw" or mp5k which could put a 5000mah 9.6v battery inside, what shape would it be? dose it match with real steel?  will you buy it?

引用:
原帖由 McDull 於 27-10-2010 15:16 發表

其實有幾緊急...........
依個都係side arm既存在意義之一吧......

引用:
原帖由 亞爾多 於 28-10-2010 23:23 發表

依個都係side arm既存在意義之一吧......
EXACTLY

42 123
發新話題