發新話題

G Generation World

引用:
原帖由 亞爾多 於 4-3-2011 18:45 發表

自已開角色唔係唔好,不過一來無乜好聲,二來無乜好樣...
我對聲無乜所謂
不過有D軍服無囉,我要Union軍服啊
依家用緊A-Laws軍服

引用:
原帖由 sunny2014 於 4-3-2011 23:38 發表

我對聲無乜所謂
不過有D軍服無囉,我要Union軍服啊
依家用緊A-Laws軍服
因為呢...我創個角色...叫シャナ......
軍服將就住用ZAFT紅色
聲將就住用D
BGM將就住用00
其實真係麻麻地好

基拉lv1綜合能力勁過lv6釘官lv2剎那lv5原創
因為一開始有seed頭四項能力已經+5
等儲ace買埋個最強調整者技能就可以全技能效果1.5...

引用:
原帖由 亞爾多 於 4-3-2011 23:47 發表

因為呢...我創個角色...叫シャナ......
軍服將就住用ZAFT紅色
聲將就住用D
BGM將就住用00
其實真係麻麻地好

基拉lv1綜合能力勁過lv6釘官lv2剎那lv5原創
因 ...
有咁高
seedD基拉我都要請咧...
咁o岩又開到SF...
(P.S認真唔中意基拉)

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-3-2011 01:36 發表

有咁高
seedD基拉我都要請咧...
咁o岩又開到SF...
(P.S認真唔中意基拉)
我係買seedD版(因為我諗seed版開master都有得送)
基拉我覺得都ok,我比較唔中意真同剎那(剎那直頭係討厭,我係為勁機而開00...)
如果你多用seedD既高達不彷入返部智慧女神,原生照射唔洗佔op位,性能都ok
不過上集既經驗係:無艦尾砲......

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-3-2011 01:49 發表

...
如果你多用seedD既高達不彷入返部智慧女神,原生照射唔洗佔op位,性能都ok
不過上集既經驗係:無艦尾砲......
亞卡瑪一家o即好處
亞卡瑪改同類亞卡瑪個價好似性能又無乜分別
所以買亞卡瑪改算

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-3-2011 01:55 發表

亞卡瑪一家o即好處
亞卡瑪改同類亞卡瑪個價好似性能又無乜分別
所以買亞卡瑪改算
想要戰鬥力既話turn A 30萬果隻好得

Mr.武士道同リボンズD技能都ok
我太中意T爐咧

話說我先打完A既turn A果關(唔記得第幾),已經有部lv3既00,升到6就可以有00r......

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-3-2011 02:05 發表
話說我先打完A既turn A果關(唔記得第幾),已經有部lv3既00,升到6就可以有00r......
有無打SECRET?
A Ex SECRET超正

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-3-2011 02:09 發表

有無打SECRET?
A Ex SECRET超正
SECRET唔係關關開......
我打到TA果關咋未打EX

我玩左咁內我發現好似除左(量子形00)佢OVA板果3加高達都沒
重有 有沒人知 弗曉用咩升出黎或用咩機加咩機設計出黎

引用:
原帖由 nec338 於 5-3-2011 19:24 發表
我玩左咁內我發現好似除左(量子形00)佢OVA板果3加高達都沒
重有 有沒人知 弗曉用咩升出黎或用咩機加咩機設計出黎
弗曉 你係唔係指緊seed destiny果部
果部用村雨就升到
有冇師兄知ex關果部secert機點整出黎?

引用:
原帖由 御影嵐 於 5-3-2011 19:57 發表

弗曉 你係唔係指緊seed destiny果部
果部用村雨就升到
有冇師兄知ex關果部secert機點整出黎?
呢度有晒所有secert出法
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=00109&snA=35771&tnum=23&subbsn=17

咁有沒人知高達00 OVA板除左量子形00 拎外果3加高達點先有阿????

引用:
原帖由 nec338 於 5-3-2011 22:57 發表
咁有沒人知高達00 OVA板除左量子形00 拎外果3加高達點先有阿????
用Basic Exia>升升升到OOR(終戰)>再升OO[Q]
OVA其餘3部呢集都無收錄

發新話題