發新話題

我要儲錢買M24~~

引用:
原帖由 aR乂熙 於 25-3-2011 21:43 發表

"強貼留名"點解??
咪就係字面咁既意思囉

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-3-2011 21:52 發表

咪就係字面咁既意思囉
你個~衛隊研究部上尉~點拎??

引用:
原帖由 aR乂熙 於 25-3-2011 21:55 發表

你個~衛隊研究部上尉~點拎??
頂, 我居然大笑左

引用:
原帖由 aR乂熙 於 25-3-2011 20:13 發表

係呢支~~
真係呢支??唔係呀??!唔該c兄話比我知支嘢響元朗邊間舖見?美x?小巴站後面果間玩具店?定係合x商場果D玩具槍店???
我真係好想見吓 !!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 25-3-2011 22:07 發表

真係呢支??唔係呀??!唔該c兄話比我知支嘢響元朗邊間舖見?美x?小巴站後面果間玩具店?定係合x商場果D玩具槍店???
我真係好想見吓 !!!!!!!!!!!!
合x商場果D玩具槍店..支野黑色...把野可能賣左...昨天我去睇到...
佢話把槍1000都唔洗...900幾蚊...但唔包鏡同袋...
間野係喺2樓...上左一層再上多一層...去到樓梯轉右後馬上轉右...間野有可能關左...你見入面開左燈就等一陣...
美X D野好貴...1000彈0.25G彈賣60蚊...
果度3000彈0.3G彈賣60蚊

引用:
原帖由 Pvt.King 於 25-3-2011 21:59 發表

頂, 我居然大笑左
救命
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 25-3-2011 22:13 發表

救命
??

引用:
原帖由 aR乂熙 於 25-3-2011 20:41 發表

合x商場果D玩具槍店..支野黑色...把野可能賣左...昨天我去睇到...
佢話把槍1000都唔洗...900幾蚊...但唔包鏡同袋...
間野係喺2樓...上左一層再上多一層...去到樓梯轉右後馬上轉右...間野有可能關左...你見 ...
ok 我會去見識下!如果可以的話我會影相返來!到時再post!!!!!

引用:
原帖由 aR乂熙 於 25-3-2011 22:15 發表

??
恕我直言, 其實不如出post前, 打字前經一經過個大腦, 咁會少好多做左傻仔都唔知既機會,
同埋, 呢度d積分同等級無用架, 高級d唔會威威d架, 唔洗係咁開post, 係咁問啦

引用:
原帖由 Pvt.King 於 25-3-2011 21:59 發表

頂, 我居然大笑左
我指住個MON黎笑
P.S. 如果NO.MAN 係度,個爆菊會好_ _

引用:
原帖由 adlar 於 25-3-2011 22:29 發表

我指住個MON黎笑
P.S. 如果NO.MAN 係度,個爆菊會好_ _
你個"衛隊之收屍人"點拎架油王?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-3-2011 22:31 發表

你個"衛隊之收屍人"點拎架油王?
我禁左言成年個"禁止發言14天"都仲未走
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 Pvt.King 於 25-3-2011 22:18 發表

恕我直言, 其實不如出post前, 打字前經一經過個大腦, 咁會少好多做左傻仔都唔知既機會,
同埋, 呢度d積分同等級無用架, 高級d唔會威威d架, 唔洗係咁開post, 係咁問啦
我唔係你想像中咁...

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 25-3-2011 22:34 發表

我禁左言成年個"禁止發言14天"都仲未走
永無止景的14天

引用:
原帖由 ranger_hk 於 25-3-2011 22:17 發表

ok 我會去見識下!如果可以的話我會影相返來!到時再post!!!!!
你幾時去??

發新話題