發新話題

男子在富昌邨疑抹槍走火腳傷

世界係無 "公平", 無野可以盡如人意.
不過都希望個位師兄人同槍都無事.

引用:
原帖由 B20_hk 於 16-4-2011 11:08 發表
以前有條日本仔屋企藏槍...啲差人搬咗幾日光搬得晒
九十年代初嘅事!收藏大量二次大戰軍火mg42都有(不過奄哂)有傳曰本仔係MGC太子!
人家屋企港島半山!比錢末收了事!
偽君子!永遠虛偽!

我又唔明~點解會係抺槍走火~?
我冇接觸真槍~但各位ching 都唔會load 晒豆上晒電去抺自己支氣槍掛
會唔會有"陰謀論"成份.

不過d 愛藏品比充公就真係好可惜....

我有朋友有槍牌,d槍放係屋企,佢都係得閒拎出泥睇1睇
老實講句,宜家出槍,只能放槍會
以前港英政府年代可以出到870, benelli等shotgun, 有d仲可以出到 FAL, G3
宜家連出支P226,都唔得,比你出到都只能1槍1匣.........................
宜家政府最想禁槍,唔好玩,
連RA個range,  都比政府收返
以後香港冇得玩槍..............

回覆 2# 的帖子

C-Hing, 你女友眞好!我家領導今早講”變態”!

回覆 4# 的帖子

同意!真係鬼槍! 鬼槍!以前當差啲人無講錯!

引用:
原帖由 MANKF 於 16-4-2011 12:17 發表
C-Hing, 你女友眞好!我家領導今早講”變態”!
我家領導早就咁話... 但係佢都唔諗佢自己話自己以前玩過真鐵, 話自己好威威又算係咩...

陰謀論 X 2

回覆 9# 的帖子

本帖最近評分記錄
  • 阿堅 威望 -5 icon post 16-4-2011 12:45
  • 阿堅 金錢 -5 icon post 16-4-2011 12:45

我又唔明點會搵槍口對住大脾既呢
你話射牆反彈~咁就唔會射穿咁大對脾啦掛

兇槍:thompson center .22.........?

抹呢枝野係拗開來抹,有無子彈一睇就知........

happy shooting!

附件

.22 thompson center.jpg (11.18 KB)

16-4-2011 12:52

.22 thompson center.jpg

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

回覆 9# 的帖子

陰謀論x3  我家父輩仍揸槍搵食之人。兒時記得支鬼槍鎖得好緊!就算比我睇都係退晒彈兼對地下!點會上膛擦槍!

我諗緊佢會唔會係CGF會員

引用:
原帖由 SECOND 於 16-4-2011 13:05 發表
我諗緊佢會唔會係CGF會員
珍品研習室可能有出過post....
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

果20支真槍 .22
係唔係果d 正常香港賣係2j樓下
但係佢果支全原裝
講得幾十->過百j 的 槍

唔係佢果20支野,全部有牌 ?

發新話題