發新話題

皇室大婚

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 29-4-2011 22:51 發表
http://www.kanzhongguo.com/node/401966
大陸老翻  
個女...
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
http://www.kanzhongguo.com/node/401966
大陸老翻  
好想嘔......
不知所謂....

引用:
原帖由 SECOND 於 29-4-2011 20:19 發表

唔係查理斯先咩...?
係,威廉係第二順位

引用:
原帖由 Elf 於 29-4-2011 09:38 AM 發表

lol lol sorry, what?
啊.....我系dual citizenship....
注:BC,非BNO

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 29-4-2011 11:28 PM 發表

係,威廉係第二順位
我寧願威廉上...

引用:
原帖由 khkenny2 於 29-4-2011 23:32 發表

我寧願威廉上...
me too
hello

其實我真係想問...皇室既乜乜物物大事,係唔係都唔會比ARMY參與?

引用:
大陸老翻  
D衛兵件件都死屍咁

話時話, 原來所謂五千年文明的中國, 在今日竟然沒有傳統的結婚民族服. (裙褂應該是滿洲人的)!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 30-4-2011 18:31 發表
話時話, 原來所謂五千年文明的中國, 在今日竟然沒有傳統的結婚民族服. (裙褂應該是滿洲人的)!
皇室婚禮要著軍裝, 睇就幾威既

因為佢系軍人? 或証明佢既祖宗, 以前周圍撩交打

引用:
原帖由 tango10 於 30-4-2011 18:31 發表
從而家既角度睇, 滿洲人都係中國人既... 唔係漢人咁解姐...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 30-4-2011 00:47 發表
其實我真係想問...皇室既乜乜物物大事,係唔係都唔會比ARMY參與?
叛變左幾百年後到今日都唔肯改返做皇家陸軍,皇室記仇到咁我唸有party都唔會預佢掛

引用:
原帖由 亞延 於 1-5-2011 13:51 發表

叛變左幾百年後到今日都唔肯改返做皇家陸軍,皇室記仇到咁我唸有party都唔會預佢掛
Irish Guards咪ARMY囉

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 1-5-2011 18:07 發表

Irish Guards咪ARMY囉
唔明呀,3兄講白D吧

發新話題