發新話題

有無人有玩google+ ??

GOOGLE話我未夠特定年齡

引用:
原帖由 adlar 於 10-7-2011 23:36 發表
GOOGLE話我未夠特定年齡
開過另一個email比佢用咪得lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

TODAY 登記左

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 10-7-2011 23:00 發表
佢同fb唔同的地方,係fb出一個post所有你add的人都睇到,但有時有d野,又未必想所有人知,g+就可以分開不同圈的人,你可以畫特定圈的人睇到某一d 資訊,另一批人就睇唔到
咁又係,唔駛開多個公司的fb account,兩邊講好辛苦
同d 豬朋狗友講甜野,老婆睇唔到

仲有一個好處係佢可以加埋入 Google 2-step authentication

who can invite me???

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 11-7-2011 23:20 發表
who can invite me???
sd ed 附件有埋apk~~~~~
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-7-2011 00:26 發表

sd ed 附件有埋apk~~~~~
唔該哂莊家

我都join左,不過好靜...

引用:
原帖由 里安 於 14-7-2011 16:10 發表
冇計好多人都冇A/C

引用:
原帖由 里安 於 14-7-2011 16:10 發表
冇計好多人都冇A/C

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-7-2011 18:57 發表

冇計好多人都冇A/C
要不斷掟invite~~~~

AC已開,但係唔識用
仲有,人數暫時額滿?

引用:
原帖由 ZACK-R3 於 14-7-2011 19:31 發表
AC已開,但係唔識用
仲有,人數暫時額滿?
可以去人地個圈度add人

有無人加我做fd~
我要擴大G+圈

發新話題