44 123
發新話題

港警花 "智慧與美貌" 並重~

引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:44 發表

我話相中人令我諗起自己經歴  
引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:35 發表

師妹啲髮形令我諗起掃夜場見嗰啲 TB
依度我當你有去夜場比人掃既經歷喇
引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:30 發表

由主題衍生的思考, 但非指相中人.
咁你到底係因為"主題"而諗到定因為"相中人"而諗到?

玩唔係問題但唔好噤傻放上 Blog 啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

07年的相點解今日先放出黎報導?
睇返當日方向報紙頭條
「白鴒愛鳳姐 民主黨總幹事尋歡」
生果報唔囉返D猛料出黎
又點可以轉移大家視線

引用:
原帖由 josephlau 於 15-7-2011 10:09 發表
大家笑番, 唔好抝. 阿 Sir 請食海鮮~

左攬右抱,盡享齊人之褔

引用:
原帖由 alien 於 18-7-2011 11:04 發表

左攬右抱,盡享齊人之褔
呢d都叫齊人之福?
咁唔該行行都男女分得開d!
如果唔係警察,係直姐空少咁影相又有冇問題?

引用:
原帖由 josephlau 於 13-7-2011 17:55 發表

人各有志, 見文生意.
衍生問題,你咪衍生多個topic出黎講lo!

其實著住制服影吓佻被相都無咩呀! 反而反映出她們都是活得開心, 工作又滿足的年青人, 而且充滿創意, 正正是吸引年青人加入警隊的原因! 真是唔應該有任何處罰喎!
你睇佢地幾開心!
http://hk.dv.nextmedia.com/templ ... &av_id=15447832
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 josephlau 於 20-7-2011 11:02 發表

"M巾床"正呀! 畢業時真係要獎條"吟雞繩"比佢!
你唔恨得咁多架啦! 不過你可以考慮吓用杜X絲舖床既!(好貴呀!)
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.

引用:
原帖由 josephlau 於 20-7-2011 13:42 發表

呎碼都好大喎!

44 123
發新話題