發新話題

KWA MK23入手(改埋金屬外管)加新相片及試射片段

幾靚仔喎

MY MK23 + WILCOX NIGHT STALKER.

換左舊日本版 ABS 下身。

附件

3-8-2011 15:18

引用:
原帖由 F22 於 30-7-2011 11:31 發表

就係未加,就算加咗都唔會勁咗,因為我支只係裝飾品,冇加長內管......
Thanks for your reply.

小弟仲有幾個問題想請教一下師兄 :
1)匣 係咪新design ? if not ,可以對應那種 ? (又usp/match / S7 / ...混淆 )
2)槍套 我同cqc 的話 應該搵 USP or MATCH or ...
3)金屬外管 又是否新design ? if not ,可以對應那種 ?

煩左少少 ~ 唔好意思

THANKS

引用:
原帖由 MAGIC 於 3-8-2011 15:18 發表
MY MK23 + WILCOX NIGHT STALKER.

wa
正呀
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Foolshooter 於 4-8-2011 17:38 發表

Thanks for your reply.

小弟仲有幾個問題想請教一下師兄 :
1)匣 係咪新design ? if not ,可以對應那種 ? (又usp/match / S7 / ...混淆 )
2)槍套 我同cqc 的話 應該搵 USP or MATCH or ...
3)金屬外管  ...
1.系.舊系統mk23夾吾岩用,就算同樣系s7,usp系列既夾都系吾對應mk23
2.mk23
3.外管系新design,暫時未有新既金屬外管,樓主果條系diy出黎

引用:
原帖由 MAGIC 於 3-8-2011 15:18 發表

師兄支燈真係正到爆,真係要對MK23有愛先會買,我就買唔落手............  
見你換咗日版下身我又換咗,真係一拍埋一望隻KWA下身可以嚟手揼咗佢...........

有咩咁特別呀又?以下我諗唔使講明各位都可以睇得出邊隻打邊隻..........

右面啲字,KWA攞得拉臣出好啲得唔得?

叫得做socom,點都要有US行頭呀?

HK.45

最大分別係隻色同防滑紋,KSC係令黑色,防滑紋係平面冇凸出.......KWA係啞灰色,防滑紋有少少凸出........

個6mm marking真係見到都眼火爆............

KSC 最抵死就係個招牌刻响 decocking lever底.............

枝野係得個餡正......一拎上手已經感覺到佢同KSC 係差少少
KSC 個GRIP 我係FEEL 到拮手,但KWA 個GRIP 我冇呢個感覺
我都好認同F22 ,KWA D marking 真係唔多掂

呢枝野都唔知有冇廠會同佢出PARTS....繼續觀望

引用:
原帖由 Kira 於 6-8-2011 11:48 發表
枝野係得個餡正......一拎上手已經感覺到佢同KSC 係差少少
KSC 個GRIP 我係FEEL 到拮手,但KWA 個GRIP 我冇呢個感覺
我都好認同F22 ,KWA D marking 真係唔多掂

呢枝野都唔知有冇廠會同佢出PARTS.. ...
個餡得起碼打得吖,我支KSC舊版真係買咁耐擺咁耐呀...........

回覆 38# 的帖子

same here.... ksc 枝野跌完之後竟然係斷sear.... 之後枝槍訂parts 都等左2個月.....
最後仲送走埋佢…因為冇parts.....

KWA D MARKING出名差....

how much

想問下師兄換下槍身係唔係要下面成副新內胆換去舊槍身度?
定係可以就咁互換o架?

引用:
原帖由 SoloWing_Pixy 於 6-9-2011 16:15 發表
想問下師兄換下槍身係唔係要下面成副新內胆換去舊槍身度?
定係可以就咁互換o架?
成副換晒加小執

F22 ching, 我反而想知你個LAM 係邊度買?

引用:
原帖由 GrayFox 於 25-9-2011 23:21 發表
F22 ching, 我反而想知你個LAM 係邊度買?
都成十年前响明搶買,只係模型冇燈冇Laser..........

發新話題