發新話題

長槍盒 - 已入手

百佳,並不是SRC款

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-9-2011 09:54 發表
百佳,並不是SRC款
其實款唔緊要,淨係想搵膠盒(唔要鋁盒)

請門師兄百佳係唔係有幾隻SIZE?

因為我個支係M16A1,內籠要有一米到,唔知500蚊落唔落到樓呢?

THANK YOU!

嘉頓昨天去過見到有膠盒, 5舊好似差唔多, 如果冇記錯

引用:
原帖由 starfox 於 28-9-2011 14:24 發表
嘉頓昨天去過見到有膠盒, 5舊好似差唔多, 如果冇記錯
有找!

淘寶找找

我諗要130CM高ga箱可能要訂造 / 自己搞...

引用:
原帖由 faihk 於 28-9-2011 22:10 發表
我諗要130CM高ga箱可能要訂造 / 自己搞...
三軍有

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-9-2011 22:15 發表

三軍有
130喎? 聽日去睇睇! thx師兄!

引用:
原帖由 faihk 於 28-9-2011 22:17 發表

130喎? 聽日去睇睇! thx師兄!
太約1200-1300mm你可看看

其實好似第一頁樓主POST 0個張相咁

D槍擺曬在盒蓋....一關盒蓋OR開蓋時D槍唔會跌曬落黎咩???

今日去左野戰GEAR,SRZ長個隻冇貨...要11月先有

跟手走去深水埗百佳,有幾隻SIZE,有隻好長,冇記錯有1300mm,

就係冇內位1000mm

照買左一個返去比p90用!! 死都要買返d野!!

不過個盒本身都重,如果冇車既師兄真係拎餐死...

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 30-9-2011 17:14 發表
今日去左野戰GEAR,SRZ長個隻冇貨...要11月先有

跟手走去深水埗百佳,有幾隻SIZE,有隻好長,冇記錯有1300mm,

就係冇內位1000mm

照買左一個返去比p90用!! 死都要買返d野!!

不過個盒本身 ...
我反而想找大塊”珍珠綿””硬身海綿”,因本身個隻唔好用

搞點!
不過型真係要代價....好重!!

附件

30-9-2011 20:13

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-9-2011 21:35 發表
淘寶找找
請問CHING...如果淘寶搵應該打咩KEYWORD...?

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 30-9-2011 21:10 發表

請問CHING...如果淘寶搵應該打咩KEYWORD...?
安全盒 OR 防水盒

發新話題