發新話題

此文己被作者删除

MS兄, 可否提供更多資料? 如收生資格, 學費和合約年期等?

MS師兄, 可否講多d info?

回覆 #31 raven_tang10123 的帖子

嘩!要錢唔要.............一個普通市民你只得一個機會,去COURSE我會裨資料你,當你及格後該校校長會介紹你做保鏢,如果MS後生多十年可能有機但MS1948年,你估老人院請社監咩?
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #32 LewisSky 的帖子

MS試吓問老表A君因他是香港之招幕人,他上過保鏢Course 他有份工在伊拉克保護班大陸有米之人!因為d老細中意佢識中文,MS明天打電話給他,如果他願意,MS給他的電話給你,但唔包!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #28 RYODLi 的帖子

有得必有失
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #32 LewisSky 的帖子

你可以e-mail 問料,這是一間很有名氣之保鏢訓練學校,由校長到教員都有實戰經驗,如果你想成為Bodyguard,你一定要識做Body Guard d 野,所以去course A君去德國學MP5,操熟了才去保鏢課程,朋友一步不可能登天番鬼佬話 do not catch 22? 一步一步喇!你識到MS,唔知好彩或唔夠運?有多餘錢,學多些不仿

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #36 mswong 的帖子

幾錢一個COURSE?
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #33 mswong 的帖子

唔係only要錢唔要命, 有呢方面既經驗對自己前途都有幫助, 請MS兄高抬貴手幫幫小弟問資料

MS兄
我都想知道收費,收生資格同其他詳情
幫幫手問問好嗎?
不方便公開回答的話
PM我
THANK YOU

引用:
原帖由 Paul 於 10-7-2007 21:51 發表

醫護我唔知

但我知有公司請人係軍營飯堂做野或清洗洗手間
無野呀你! 飯堂清潔洗厠所都要出動你去請人?

回覆 #37 14692 的帖子

應該是幾百英磅!MS會找MS的老表因他剛完成該course,盡快給你答案!!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #40 tango10 的帖子

清潔也好,保鏢也好在伊拉克最大之危險是人肉炸彈(自殺式)請間做清潔會不
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #39 SoloWing_Pixy 的帖子

MS開不到消息......可否直接e-mail!
尊重人格, 請勿抄習

[quote]原帖由 mswong 於 11-7-2007 16:22 發表
清潔也好,保鏢也好在伊拉克最大之危險是人肉炸彈(自殺式)請間做清潔會不

各位想不到MS吹水都令各位有興趣,如果各位想做你一定要稱職否則有人請你你都好難做,MS會提供資料,有沒有e-mail該學校查問?
尊重人格, 請勿抄習

發新話題