發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
夜少少d專家可能幫到你呢~

West9, please pm your id and password to me, see if your account would work probably. If your account works on my machine, it's either u need to reinstall the game client, or u press wrong button in game. Thanks!
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

搵到機廠啦…
但G3要用乜野料去做?

gundamrx-78-2 +Magnet Coating Vehicle×1

引用:
原帖由 Sum森 於 18-5-2010 16:56 發表
gundamrx-78-2 +Magnet Coating Vehicle×1
但gundam要用既fine lunatitanium alloy呢…?
材料廠無既?

我仲以為你有78-2 sin上去 lol.......果d材料係bank到拿的...不過唔知你有冇咁解.....
我冇.....

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-5-2010 17:01 發表

但gundam要用既fine lunatitanium alloy呢…?
材料廠無既?
only old account have Fine.luna in their bank container ..
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 18-5-2010 17:10 發表

only old account have Fine.luna in their bank container ..
仲諗著今次班自護hihi得添
咁聯邦真係好唔著數喎…
佢地可以做MS14S我地唔可以做RX78…

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-5-2010 17:17 發表

仲諗著今次班自護hihi得添
咁聯邦真係好唔著數喎…
佢地可以做MS14S我地唔可以做RX78…
返黎啦!考晒試啦!!!
你都可以做架MS14過黎架@@

引用:
原帖由 MKL04438 於 18-5-2010 19:33 發表

返黎啦!考晒試啦!!!
你都可以做架MS14過黎架@@
太慢…運過黎唔易
------------------------
咦?
我升左職喎

發現到D好有趣既野XDDDDD

附件

19-5-2010 00:46

引用:
原帖由 MKL04438 於 19-5-2010 00:46 發表
M...MA.....
幾時有得整呀~
PS:唔之愛娜姐姐係唔係入面尼

裝飾物黎-,-唔上得的…

愛美號…就要上宇宙搵下啦@@

引用:
原帖由 MKL04438 於 19-5-2010 00:46 發表
尋日攻阿特蘭大果時都見到

引用:
原帖由 GHST 於 19-5-2010 00:53 發表

M...MA.....
幾時有得整呀~
PS:唔之愛娜姐姐係唔係入面尼
[設定帝]愛娜果架應該響非洲果邊既[/設定帝]

發新話題