發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 12-4-2009 18:39 發表
我真係好想爆粗,
早兩日先整完,隻西手匣今日又溜氣....

當我買到副廠匣時,我一定拎個10磅hammer扑Q爆隻西手匣發sit下
隻匣唔用個時你冇充翻小小氣先存起咩

引用:
原帖由 lololo 於 12-4-2009 18:39 發表
我真係好想爆粗,
早兩日先整完,隻西手匣今日又溜氣....

當我買到副廠匣時,我一定拎個10磅hammer扑Q爆隻西手匣發sit下
彈匣漏氣? 用魚缸膠啦!

拆O-ring, 包膠, 上Oring再包膠. 之後塞!!!!!!!!!!

等24小時, 之後差氣... 又漏!!!!!!!!!!

等佢漏一陣, 再差氣!!!

整得咁辛苦, 點都打幾野先!!!!!

之後你會發現... 集夾唔漏了~ 係點差都唔漏果隻!~

P.S. O-ring我用WA原裝的, 用左魚缸膠之後就不要用水喉膠布, 兩星期了~ 都冇再漏氣啊~ 記住得乾果時耍打開個嘩佬.

回復 451# 的帖子
有留返D氣架..之前都好地地..

回復 452# 的帖子
魚缸膠??唔同玻璃膠o架??
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 12-4-2009 21:03 發表
回復 451# 的帖子
有留返D氣架..之前都好地地..

回復 452# 的帖子
魚缸膠??唔同玻璃膠o架??
好似是一樣

白色果隻, 整果時記住有多冇小

引用:
原帖由 hermanht 於 12-4-2009 21:06 發表

好似是一樣

白色果隻, 整果時記住有多冇小
明白!!甘請問洗唔洗等D膠乾先砌返埋佢?

引用:
原帖由 lololo 於 12-4-2009 21:26 發表

明白!!甘請問洗唔洗等D膠乾先砌返埋佢?
唔洗, 砌埋佢等佢乾is ok, 記全個嘩佬要keep住打開. and試槍之前, 打開個嘩佬入少少氣, 等D topgas 推曬D "膠氣"出來. 記住初初可能會好似漏氣咁, 有聲果隻, 但入下氣, 打下, 入下氣咁, 好快佢就會唔漏. 之後就好可靠.

引用:
原帖由 hermanht 於 12-4-2009 22:17 發表

唔洗, 砌埋佢等佢乾is ok, 記全個嘩佬要keep住打開
即係要

引用:
原帖由 lololo 於 12-4-2009 22:20 發表

即係要鏱低隻嘩佬??
話事話我隻嘩佬唔知點解升得好慢..落完油都係甘....
Yup.

我都係, 所以我放棄落油, 反正用到就得.

Thx ching!!
I`m leting it dry righ now~~
Hope it works~

引用:
原帖由 hermanht 於 11-4-2009 18:53 發表

唔fit咪買個fit ga囉
仲有你穿唔到罐邊, 係點解我都有講.
方法又有, 出什麼問題都解左你知, 槍係你ge, 你自己搞掂佢.

我唔係咁鐘意識中文的人打英文
i didn't know how to tape chinese, or U go to learn more english , i am not just asking U only, don't reply if U didn't like it ,  BIG bro
I Love my Yuki Meow

引用:
原帖由 lololo 於 12-4-2009 23:04 發表
Thx ching!!
I`m leting it dry righ now~~
Hope it works~
唉....我隻匣都搞唔掂
入條咀都漏.....拆左出黎
但係唔識整

引用:
原帖由 ayaka 於 13-4-2009 11:09 發表

唉....我隻匣都搞唔掂
入條咀都漏.....拆左出黎
但係唔識整
E? 開post收漏氣閘, 分分鐘下星期有GBB玩~

你是入氣咀嗎? 是中心漏定係則邊漏?

呀..唔記得同大家佈告..
小弟隻PGZ碌仔valve lock壞左...
原因不明..識down唔識up...

似係孿左...

引用:
原帖由 hermanht 於 13-4-2009 11:23 發表

E? 開post收漏氣閘, 分分鐘下星期有GBB玩~

你是入氣咀嗎? 是中心漏定係則邊漏?
唔識分呢.....

引用:
原帖由 ayaka 於 13-4-2009 11:51 發表

唔識分呢.....
then 試下扭佢出來, 落水喉膠布之後上番佢, 都係漏的話我諗你要換氣咀

發新話題