發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
唉也…睇錯左娜娜=.=

魔蟹E隻手好長
二百幾米都打到

今次operation:NO ZEON失敗-,-"

一開始殺晒之後諗住叫你地走…但全部留晒係道=.="
跟住就比人殺晒…

引用:
原帖由 MKL04438 於 19-5-2010 16:34 發表
今次operation:NO ZEON失敗-,-"

一開始殺晒之後諗住叫你地走…但全部留晒係道=.="
跟住就比人殺晒…
我有走但加唔切速…
-----------------------------------------
而家諗緊一架用於突擊同推戰線用既guncannon heavy要升404定107好

突擊好似用番GM好D喎…

引用:
原帖由 MKL04438 於 19-5-2010 17:00 發表
突擊好似用番GM好D喎…
咁仲配唔配180炮好?
因為我其實唔多識用刀
但突擊機要180炮好似又無乜用…

我用左long rifle…比180炮打得遠好多…

180炮果個距離…用gundam槍都係短百幾m姐…唔差在跑多兩步

引用:
原帖由 MKL04438 於 19-5-2010 18:11 發表
我用左long rifle…比180炮打得遠好多…

180炮果個距離…用gundam槍都係短百幾m姐…唔差在跑多兩步
用自護馬傑倫炮最好,比180高命中,又射多50米
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 19-5-2010 18:22 發表

用自護馬傑倫炮最好,比180高命中,又射多50米
我就係無兩個junk part…

If i online i give u 20 la
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 19-5-2010 18:43 發表
If i online i give u 20 la
我已經在線不過上左太空漫步緊

我又要..不過我要支炮 lol

有junk part??????

no one online now, so sad

我都係暫時唔需要D junk part住
我怕我駕駛技術唔好浪費左枝炮…

發新話題