發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 hermanht 於 13-4-2009 13:26 發表

then 試下扭佢出來, 落水喉膠布之後上番佢, 都係漏的話我諗你要換氣咀
試試乜都唔用!去車仔鋪買支孖星牙膏狀矽油!拆晒出嚟所有oring塗矽油上翻試試!

我都試過漏氣!我老友咁教我ok左!整完可能有小小漏!充滿氣擺一日唔再漏!而家d匣充滿氣先存起佢一路冇漏氣!

引用:
原帖由 lololo 於 14-4-2009 13:02 發表
免拆機調整嘩佬芯...
http://www.youtube.com/watch?v=4 ... ure=player_embedded
RA d野永遠都有改良版....永遠都要之後再買多d野
不過e個好方便

引用:
原帖由 ayaka 於 14-4-2009 16:01 發表

RA d野永遠都有改良版....永遠都要之後再買多d野
不過e個好方便
冇所謂啦, 咁平. (對成支槍來講...)

哈!我爭個trigger同chamber D多餘件己夠砌多支了-.-

WA Front Lock Pin
用黎固定上下身的空間
就咁睇唔知咩原理可以做到

回復 472# 的帖子

我估...扭粒羅絲,令條pin後半部轉動, 斜口位令條pin 前後有高低差黎頂實???
((sorry..我都唔係好知自己噏乜 ))

回復 473# 的帖子

不過gp身唔係高低有鬆....而係左右
唔通佢格硬上下夾貼.......令金身無得左右郁

引用:
原帖由 lololo 於 22-4-2009 22:32 發表
我估...扭粒羅絲,令條pin後半部轉動, 斜口位令條pin 前後有高低差黎頂實???
((sorry..我都唔係好知自己噏乜 ))
lol 姐係"咬Pin"

RA Tech published pictures of upcoming GHK made WA M4 magazine

附件

23-4-2009 00:30

回復 476# 的帖子

pmag改裝可能wor

回復 477# 的帖子

我反而比較想知會係幾銀一隻 ......................

引用:
原帖由 ayaka 於 23-4-2009 01:22 發表
pmag改裝可能wor
短匣開發可能!

引用:
原帖由 hermanht 於 23-4-2009 10:07 發表

短匣開發可能!
唔洗"可能"啦
http://www.prowin-technical.com/

發新話題