發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 阿堅 於 29-7-2009 12:27 發表
諾曼第....
你地經海路灘搶灘先 到時我坐C-47空降揾你地...

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 29-7-2009 12:57 PM 發表

小心降傘失靈
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 29-7-2009 13:00 發表
小心降傘失靈
咁你怕咪坐登陸艇囉

Ich bin Wartezeit für Sie.

引用:
原帖由 surefire0828 於 29-7-2009 12:57 發表

i was a 101Airborne , so i 坐C-47

引用:
原帖由 阿堅 於 29-7-2009 14:47 發表

i was a 101Airborne , so i 坐C-47
改去搭滑翔機啦

琴日舊金弓原廠電............係冇差的情況同開佐泠氣下,冇啦啦爆

仲諗住星期日打街場......,E+都唔知點好
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 30-7-2009 08:35 發表
琴日舊金弓原廠電............係冇差的情況同開佐泠氣下,冇啦啦爆

仲諗住星期日打街場......,E+都唔知點好
買舊電好快o者~

八月九日夜晩8:00-12:00土瓜灣CQB
凖備好未
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 louisli 於 30-7-2009 11:35 發表

買舊電好快o者~
我住諗住唔使錢打wargame,又要破費
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 12:12 發表
凖備好未
落實左
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 30-7-2009 12:37 PM 發表

落實左

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 12:12 發表
凖備好未
呢日我應該得喎
仲可能有多幾個fd

發新話題