發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 小雲雲 於 1-9-2009 09:45 發表
如果有更新咁係咪要買點??
好明顯一出wing你就變港幣黨啦
你唔洗返工咩?

引用:
原帖由 路比 於 2009-9-1 10:05 AM 發表

好明顯一出wing你就變港幣黨啦
你唔洗返工咩?
反11點,可以上黎睇下野
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

唔怪得沈晚唔見你

引用:
原帖由 路比 於 2009-9-2 09:44 AM 發表
唔怪得沈晚唔見你
我返朝早11點
琴晚我去左醫院,麻麻返左去天家啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-9-2009 10:39 發表

我返朝早11點
R.I.P

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-9-2009 10:39 發表

我返朝早11點
R.I.P

經過左8萬朱幣都抽唔中易熄,我嬲黝地走去合,終於合到喇!真係唔錯!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-9-2009 16:11 發表
經過左8萬朱幣都抽唔中易熄,我嬲黝地走去合,終於合到喇!真係唔錯!
z...推進太快行完,變左ma都一樣,好多b機都飛得遠過佢
劍z同佢差天共地

引用:
原帖由 路比 於 2-9-2009 16:34 發表

z...推進太快行完,變左ma都一樣,好多b機都飛得遠過佢
劍z同佢差天共地
Today I use one life to kill 2 times Zeta by Efrect Custom

終於會出AS class ZZ 了
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

《SD高達》9月更新內容大透露(上)

8月11日天意弄人令「天意扭蛋機」及「天意高達」降落至《SD高達Online》,而在一連串活動後,多達3百多架「天意高達」進駐了亞古哲斯。9月更新臨近,日期需未有確實,但預定於中旬時間更新,新版本將會有大家期待已久的系統,包括「天意高達」在內1共4款S級機體...等等。

新內容將會令大家進入《SD高達Online》前所未有的戰鬥局面,早前透露的「飛翼高達零式改」及「多魯基斯III」及已經推出的「天意高達」,再加上「迷」之S級機體,令4機齊發,當然27、28號扭蛋機亦會一併推出,令Gundam W的基本機體齊備。已知會推出設計圖的機體包括「艾比安」、「強化型ZZ高達」、「愛美號」等......(待續)

引用:
原帖由 路比 於 2009-9-2 11:54 AM 發表

R.I.P
等陣開post先

引用:
原帖由 suileung 於 2-9-2009 22:13 發表
8月11日天意弄人令「天意扭蛋機」及「天意高達」降落至《SD高達Online》,而在一連串活動後,多達3百多架「天意高達」進駐了亞古哲斯。9月更新臨近,日期需未有確實,但預定於中旬時間更新,新版本將會有大家期待已久 ...
又要買點啦

引用:
原帖由 路比 於 2009-9-3 10:05 AM 發表

又要買點啦
今晚一齊去買啦,仲有部第4部s機......唔知係咩

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-9-2009 16:11 發表
貴而無當

發新話題