發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
妖…
一online就有隻紅魔蟹出黎打爆我架車仔

Sydney being raid by guide : Morning girl today at 20:48 HKT

Suggest to strike back today at 11:00pm, any member would join ?

射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

唉也…點解成日都係咁…
人地部機係2xx m都用劍打到我…我反而去到70m都用唔到劍打佢><

哈哈,上左宇宙…打爆左一D冇反應既NPC-3-

但BGM有好多Z時代既歌^^好好聽~

引用:
原帖由 MKL04438 於 28-5-2010 12:33 發表
唉也…點解成日都係咁…
人地部機係2xx m都用劍打到我…我反而去到70m都用唔到劍打佢>
我都係....明明同一樣武器,人地個射程遠過自己
好大機會同網絡有關

引用:
原帖由 GHST 於 28-5-2010 16:50 發表

我都係....明明同一樣武器,人地個射程遠過自己
好大機會同網絡有關
yes.. lag ar ma...
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

喂喂喂…大家唔玩拿…
幾日上線都淨係見到war同GHST…

引用:
原帖由 MKL04438 於 28-5-2010 21:48 發表
喂喂喂…大家唔玩拿…
唔係唔玩係最近呢兩日無時間…

引用:
原帖由 MKL04438 於 28-5-2010 21:48 發表
喂喂喂…大家唔玩拿…
要考試

哇…痴線…darwin越打越多人…
仲要有個EF掉轉槍頭打番EF人…完全fig晒!
四五部78-1…war部78-1都爆埋><

R.I.P.

呢排做野~~

引用:
原帖由 MKL04438 於 28-5-2010 23:09 發表
哇…痴線…darwin越打越多人…
仲要有個EF掉轉槍頭打番EF人…完全fig晒!
四五部78-1…war部78-1都爆埋><

R.I.P.
所以我打親darwin都會LAG

登登登登... 重生 !!

哇!!!重生!!!
我又要><

不如舉行CGF_Hunters PVP比賽, 勝出者得到RX-78-1一架 ~

發新話題