發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 B20_hk 於 23-12-2008 06:57 發表

我在雜誌看過
是否叫"白帶"
英式白帶

引用:
原帖由 忽必烈 於 23-12-2008 06:05 發表

肥佬你張圖果2支係乜野槍黎....唔通就係雙槍雄??
唔知咩槍來的喔, 我在網上看到好似好過癮所以就用來做頭像囉
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

我諗只係而家生產廠被要求加些少字喱
題外話 連d服緊役嘅英軍都話條帶好易穿錯 因為最尾個步驟好多人穿大d個洞而唔係細d嗰個

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 23-12-2008 06:13 發表

咦咦....好正喎, 邊度黎架??
我都想知道在什麼地方拍攝的喔, 可以說是英(俊)人靚景
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

[quote]原帖由 Parachuter 於 23-12-2008 07:35 發表
我諗只係而家生產廠被要求加些少字喱
題外話 連d服緊役

some other old photo

附件

23-12-2008 10:17

引用:
原帖由 queen 於 23-12-2008 10:17 發表
some other old photo
queen兄好pro呀張相....響邊到搵架

紅 caubeen? 傘兵也?!

引用:
原帖由 忽必烈 於 23-12-2008 19:30 發表

queen兄好pro呀張相....響邊到搵架
We take it in 2000.....may be.......

引用:
原帖由 queen 於 23-12-2008 22:24 發表

We take it in 2000.....may be.......
queen 爺真是我們香港英軍達人 , 2000年和其他師兄已經玩得咁有隊型和專業....正

引用:
原帖由 肥佬 於 24-12-2008 08:10 發表

queen 爺真是我們香港英軍達人 , 2000年和其他師兄已經玩得咁有隊型和專業....正
簡直令人大開眼界呀.....

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 24-12-2008 08:12 發表

簡直令人大開眼界呀.....
上呢度睇真係學到唔少野

引用:
原帖由 肥佬 於 24-12-2008 08:10 發表

唔講重以為"華籍Para"

不過好正

請問我支AW338應該用咩槍帶呢?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 26-12-2008 13:34 發表
請問我支AW338應該用咩槍帶呢?
我覺得單點槍帶幾好用架其實

發新話題