發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
今朝早是但搵左條友陪我去血洗mel…諗住試下EX既效果
好正,好快就殺左四部MS…
果然係EX^^

EX武器果然唔同^^
我170 sniper II同部老虎近戰pk…贏左!!!!!!

各位多數咩時間上線???成日都見唔到team入面有人online><

引用:
原帖由 MKL04438 於 4-6-2010 10:50 發表
EX武器果然唔同^^
我170 sniper II同部老虎近戰pk…贏左!!!!!!

各位多數咩時間上線???成日都見唔到team入面有人online>
the stat of SPII is better than Golf,
it is actually a close combat machine ~
but ppl in the server didn't reconize it :P
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 MKL04438 於 4-6-2010 10:50 發表
EX武器果然唔同^^

各位多數咩時間上線???成日都見唔到team入面有人online>
下午居多

各位!?係材料店買機店禁極左BUY再禁OK 都買唔到任何野....

悉尼...好似一個人都冇咁

希望有人教教我玩..

引用:
原帖由 Hung_417 於 4-6-2010 16:45 發表
各位!?係材料店買機店禁極左BUY再禁OK 都買唔到任何野....

悉尼...好似一個人都冇咁

希望有人教教我玩..
要有MS/車/飛機先買得材料架喎
去買架貨車先啦
--------------------------
另外,點解尋日richmond大戰得翻我同warfalcon架…

many ppl don't play this game la - -
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

琴晚我都有到…不過一見到Zeon殺到黎果下…lag到爆=.="

不如仲有玩既留名…
冇玩既踢出隊...

我考完試之後先有得玩

尼幾日我入親都唔之係未太多人....入唔到

引用:
原帖由 MKL04438 於 7-6-2010 11:07 發表
琴晚我都有到…不過一見到Zeon殺到黎果下…lag到爆=.="

不如仲有玩既留名…
冇玩既踢出隊...
umum... need 點名 again
active members plz sign yr name :

1.Warfalcon

1.Warfalcon
2.WilsonA@CFF
引用:
原帖由 MKL04438 於 7-6-2010 11:07 發表

不如仲有玩既留名…
冇玩既踢出隊...
可能係我一入坑道追老虎果下你就到…
頂…果日比班鬼佬激一激
攪到而家無乜mood玩

鬼佬..many of them are so 無品 ..
one day I kill a Gouf, and its pilot scold me with foul langauge..

引用:
原帖由 hwtang 於 9-6-2010 14:47 發表
鬼佬..many of them are so 無品 ..
one day I kill a Gouf, and its pilot scold me with foul langauge..
今次無品係我地聯邦呢邊
成班鬼佬夠鐘9點唔見自護軍就一句"no zeon"走晒返入要塞
剩低我一個響出面
仲話乜野"Is that really big battle today?"
結果三分鐘之後,就變左我一個人對四架大魔
點打?

1.Warfalcon
2.WilsonA@CFF
3.Lucy

發新話題