發新話題

SD Gundam Online 專區

好多ar機都好用過as機

引用:
原帖由 路比 於 8-9-2009 15:21 發表
好多ar機都好用過as機
又唔係為左用,只係好想儲齊自己喜歡既機體而已
呢排搏命打對戰儲經驗都是為左做任囉GP01FB...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

合左zz出黎.......又要升機
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

EX6個任難做到死
個個隊友一開始都係亂咁射...得我一個嘗試去打兩邊飛彈發射器...
次次完都差廿隻先贏
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

成個星期冇玩啦 好死忙呀

幾時更新,出新機?

引用:
原帖由 路比 於 2009-9-9 11:29 AM 發表
成個星期冇玩啦 好死忙呀

幾時更新,出新機?
月中,可能下星期

我成個月無玩過...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

《SD高達》增加點數售賣渠道

由即日起,只要你是手提電話用戶、只要你是「數碼通」客戶,就可以非常方便地購買到適用於《SD高達Online》及其他香港久遊遊戲的「香港久遊咭」了。買點從此變得輕鬆方便,只需使用手提電話上網Click一Click點數M幣即入手。

副官雪露:恭喜你得到新嘅機體~

今日買左2隻,個頭身比例比傳統SD模型好

引用:
原帖由 attacker2006 於 9-9-2009 21:46 發表

個副官好sexy

引用:
原帖由 attacker2006 於 9-9-2009 21:46 發表

雪露呀

引用:

雪露~~

引用:
原帖由 attacker2006 於 2009-9-9 09:46 PM 發表

雪露
果兩隻同玩開有咩唔同先,post模型出黎啦

引用:
原帖由 westdog 於 2009-9-9 02:25 PM 發表
我成個月無玩過...
我知,你等f91麻,等下啦

尋日終於合到第二隻大機, 亞布喇...要埋隻魔霸就PERFECT喇
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題