發新話題

博c模型

引用:
原帖由 6MM 於 1-6-2007 02:48 發表
如果......一雞8000成功的話。

一秒我當佢五飛

一分鐘射300飛

8000飛除300飛...

要射26.666分鐘...

大家兄弟真係要睇住我,我真係會笑到入醫院的
既然係咁...落場o既兄弟,我地一定要堅守27分鐘!!! 如果唔係人死晒game完左,神跡就唔會出現喇:x 呼呀~~

引用:
原帖由 Nelson 於 1-6-2007 08:48 發表

既然係咁...落場o既兄弟,我地一定要堅守27分鐘!!! 如果唔係人死晒game完左,神跡就唔會出現喇:x 呼呀~~
應該無問題

引用:
原帖由 Nelson 於 1-6-2007 08:48 發表

膠神8000之......堅守27分鐘!!!

傳說很久之前,一間邪惡槍舖令一個『小月月友』支老原PDI齒M4改到一雞8000之後,呢個『小月月友』每場戰爭都打3~4包彈,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡力量令Game界各大門派的店舖受到威脅,加上膠神8000的出現,更令各大門派的店舖受到滅門的危機.一班想逞救各大門派的Game友挺身而出,一走入Game場,要出番來的話,就只有死亡同勝利!

傳說邪惡的8000膠神的魔力只可維持27分鐘.但是傳說可靠嗎?一班想逞救各大門派的Game友可以堅守27分鐘,令魔力失效嗎?Game友得到的會是屍橫遍野的死亡榮耀還是斬妖除魔的勝利之光呢?那27分鐘就是關鍵!膠神8000之......堅守27分鐘!!!!!!!!!

6月24日唔知幾時上畫!!!!!!!!!

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 09:17 發表

傳說很兮u,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡 ...
最大問題係,膠神8000會唔會現身於眾人眼前姐

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-6-2007 09:42 發表

神 又點會咁容易現身於眾人眼前呀
Saving Private Kai人

引用:

傳說很兮u,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡 ...
到時早d霸位,買定花生等睇戲la

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-6-2007 09:42 發表

開到盤wor!

1. 淆!
2. 有到, 但行唔到神跡!
3. 真係一雞8000飛!

引用:

一鼓邪惡 ...
~~仲3年內1560000飛唔壞!!!!

引用:
原帖由 Raymomd2003 於 1-6-2007 10:28 發表

開到盤wor!

1. 淆!
2. 有到, 但行唔到神跡!
3. 真係一雞8000飛!
咩賠率先

我幾咁肯定佢會淆

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 1-6-2007 10:39 發表
我幾咁肯定佢會淆
唔係1就2架啦

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 1-6-2007 10:39 發表
我幾咁肯定佢會淆
還看24號

引用:

一鼓邪惡 ...
好好笑   遲d記得寫埋個結局

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 10:37 發表

咩賠率先
如果我係莊家會咁開

1. 淆! > 1.3
2. 有到, 但行唔到神跡! > 2.5
3. 真係一雞8000飛! > 60

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 11:21 發表

3. 真係一雞8000飛! > 60
60咁小?
起碼都500 la

發新話題