發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 保礦力 於 3-6-2012 23:24 發表
呢單野會唔會大和解結局架?
如果係就真係估唔到啦!

Wow... over 18,000 views.. NICE!

花生呢? 快炒快炒 我好餓呀 >.<
ACU UCP忠實fans~~

引用:
原帖由 peanuts_friend 於 4-6-2012 00:27 發表
頭先睇到都忍唔住笑左
樓主係咪話過自己唔係terry
但我係你想台睇到樓主個電郵又甘岩係terry
你話呢個世界係咪真係好橋
話說佢話將自己EMAIL借左比人申請ACCOUNT...

引用:
原帖由 MarcoHung 於 5/6/2012 12:02 AM 發表
花生呢? 快炒快炒 我好餓呀 >.
入左貨,食住先LA!

引用:
原帖由 st0110 於 5-6-2012 00:10 發表

話說佢話將自己EMAIL借左比人申請ACCOUNT...
係?
甘係樓主借比人定terry黃先生借比佢

等左咁耐都重未有答案呀!

引用:
原帖由 anti_uncle 於 3-6-2012 11:14 發表

佢地講果個係TERRY WONG
喂老大!! 你攪咗咁多咁奈, 又唔係要你講人真名, 又唔係公開人身分證老冧, Uncle 你唔識寸?? 一個TERRY WONG你有嗌得咁爽快。, 唔通你真係咁驚比人告? Coward。。,,

haha我兩邊台都有睇,題外話,睇完兩邊之後先發覺,原來科林都有層次,呢邊係深入分析,探討事件真相;個邊只係令我諗呢好似唐生個種小學雞辨論精神------你呃人

宜家個邊變左講古台...

引用:
原帖由 Nick_X_Shing 於 5-6-2012 09:50 發表
haha我兩邊台都有睇,題外話,睇完兩邊之後先發覺,原來科林都有層次,呢邊係深入分析,探討事件真相;個邊只係令我諗呢好似唐生個種小學雞辨論精神------你呃人
唔係個朶點會叫兒童台?

睇左咁耐;咁多cdcrom/新人互相口誅筆伐.....有d野喎

引用:
原帖由 Nick_X_Shing 於 5-6-2012 09:50 發表
果邊唔係太多人出聲,只係有個小學雞係到同樓主嘈
我又唔知佢地嘈乜,好亂,跟住我都冇睇lu

講D唔講D
想八都唔知八D乜
咪又係得個圍內幾十人知咩事
樓主咁樣唱人很沒有效率的
不如打少幾隻字等呢單野變做都事傳說啦
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 billyjo 於 5-6-2012 00:44 發表

喂老大!! 你攪咗咁多咁奈, 又唔係要你講人真名, 又唔係公開人身分證老冧, Uncle 你唔識寸?? 一個TERRY WONG你有嗌得咁爽快。, 唔通你真係咁驚比人告? Coward。。,,
呢啲咪又要威,又要帶鋼盔

發新話題