發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:04 發表
講真啦,你地又唔合作入GAME,我無得選擇......
上次七月二十六我本身想CGF only
有D人吹牛話入,
真正打時又唔入,
又有D人見少左人又唔入,
你地唔合作炸!
唔係上次D人點會咁少?

今次?哈!睇定D先啦~
多左果幾個,咪打爆左蠔爺塊面LOR,
你上次改左日期我先黎唔到咋

引用:
原帖由 於 31-7-2009 01:23 發表
我唔明點解搞場game要經人搞  樣樣比人限制住..我地自己cgf都夠廿個..開到game就可以自己搞啦
起碼CGF兄弟們人格有保證先

引用:
原帖由 蕉皮 於 31-7-2009 01:26 發表

起碼CGF兄弟們人格有保證先
有保留

引用:
原帖由 路比 於 31-7-2009 01:56 發表

有保留
咁我改成"CGF長老們"囉

引用:
原帖由 於 31-7-2009 01:23 發表
我唔明點解搞場game要經人搞  樣樣比人限制住..我地自己cgf都夠廿個..開到game就可以自己搞啦
老老實實
我地咁多人實成團La
心愛的太多∼要買的數不清楚

我已經確定8月9日晚有4個人可以去打,
當中有一個雖然唔係cgf會員,不過佢同我地打左2年game

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 30-7-2009 23:38 發表
Outdoor ar
8月仲outdoor

引用:
原帖由 路比 於 31-7-2009 10:50 AM 發表
我已經確定8月9日晚有4個人可以去打,
當中有一個雖然唔係cgf會員,不過佢同我地打左2年game
OK!就只限CGF會員,
咁紅字去唔去得呀??????
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 31-7-2009 11:24 發表
OK!就只限CGF會員,
咁紅字去唔去得呀??????
I fly again on the 8 Aug ar.......~~~

引用:
原帖由 Zap 於 31-7-2009 11:32 AM 發表

I fly again on the 8 Aug ar.......~~~
BYEBYE
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 31-7-2009 11:51 發表
BYEBYE
Kill you next time 大叔

發新話題