發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-9-2009 09:45 發表
尋日終於合到第二隻大機, 亞布喇...要埋隻魔霸就PERFECT喇
尋晚唔信邪再試,終於比我囉左GP01FB喇...
今晚目的係泰坦斯MK-II
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-10 10:50 AM 發表

尋晚唔信邪再試,終於比我囉左GP01FB喇...
今晚目的係泰坦斯MK-II

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-9-2009 11:58 發表

今晚希望得啦,近來可能少人升二柴,之前d人又已過晒,好難搵到好隊友一齊打...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-9-2009 09:45 發表
尋日終於合到第二隻大機, 亞布喇...要埋隻魔霸就PERFECT喇
對戰好多人都唔受大機

我用吉姆同渣古走天下
倉中有唔小as同a.
不過我最中意c
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 失蹤人口 於 2009-9-10 11:57 PM 發表
我用吉姆同渣古走天下
倉中有唔小as同a.
不過我最中意c
你id係咩.....

最憎 d X樣做野私私縮縮,random map就random map,八門就八門,扮X晒random map臨尾0.1秒轉八門,一係用劍西,一係用隱型機,你不如開房徵人任你魚肉算吧啦!!!

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-11 12:04 AM 發表
最憎 d X樣做野私私縮縮,random map就random map,八門就八門,扮X晒random map臨尾0.1秒轉八門,一係用劍西,一係用隱型機,你不如開房徵人任你魚肉算吧啦!!!
用包機打啦,爽好多架,我用白卡用超必試過打中哂4條x樣,拎3+3+4+4,14分 到時睇下邊個sm邊個

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-9-2009 00:09 發表

用包機打啦,爽好多架,我用白卡用超必試過打中哂4條x樣,拎3+3+4+4,14分 到時睇下邊個sm邊個
佢地應該係識,傾住計打果隻
總之一開始就放兩隻劍西追一隻打先,另外兩隻即刻隱型偷襲同一隻...
咁做之下就秒殺左第一隻喇
如此類推

其實如果打得公平(或者話,唔好咁X陰濕得唔得?),想打八門就開八門map既,死係佢手上都只係嘆技不如人遮
但開就開random map,臨尾0.2秒轉八門呢d咁賤咁無種既行為真係...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-11 12:27 AM 發表

佢地應該係識,傾住計打果隻
總之一開始就放兩隻劍西追一隻打先,另外兩隻即刻隱型偷襲同一隻...
咁做之下就秒殺左第一隻喇
如此類推

其實如果打得公平(或者話,唔好咁X陰濕得唔得?),想打八門就開八門map既 ...
我都係傾住黎打果隻,不過其實冇咩所謂
其實都唔洗兩隻劍西打同一隻啦,浪費時間........
每個機體組合都有佢唔同既打法,冇咩話屈唔屈機,你打自由對戰,入到去唔係random team你都估到咩事啦
都唔洗0.x秒先轉八門........佢地咁樣,你打兩局即刻出房仲好

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 11-9-2009 00:04 發表
小朋友所為,算啦,比佢打一場,下場咪走lor

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-9-2009 08:50 發表

我都係傾住黎打果隻,不過其實冇咩所謂
其實都唔洗兩隻劍西打同一隻啦,浪費時間........
每個機體組合都有佢唔同既打法,冇咩話屈唔屈機,你打自由對戰,入到去唔係random team你都估到咩事啦
都唔洗0.x秒先轉八門. ...
我會即刻出game

引用:
原帖由 ACYY 於 11-9-2009 09:56 發表

我會即刻出game
alt+f4 好似玩arpg online game咁一比人pk就出game
金庸年代成日都做

引用:
原帖由 路比 於 11-9-2009 09:59 發表

alt+f4 好似玩arpg online game咁一比人pk就出game
金庸年代成日都做
冇法~ 明知比人裝都仲要走去送死咩

引用:
原帖由 路比 於 11-9-2009 09:53 發表

小朋友所為,算啦,比佢打一場,下場咪走lor
我就係衰在以君子之心度小人之腹,噤左ready之後無留意情形
等到連續打左2場八門先起疑心
第三場一睇即alt+f4走啦

發新話題