發新話題

SD Gundam Online 專區

佢地點打都唔緊要,最緊要係佢地玩果陣有冇品
試過有條粉樣,佢用一開波用明鏡衝埋我地4個度,咁大家識做就更係ko佢,佢就話ms佢,好算啦,因為唔知咩意外比對面團滅死哂4部,就話我地屎,都算
由於係random team,第二局我同佢一team,佢又自己衝出去,更係一樣比人圍啦,佢話對面sm佢唔只,仲話隊友唔幫佢,之後我地自己人玩開傾緊就話end game之後踢走佢

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-9-2009 10:58 發表
佢地點打都唔緊要,最緊要係佢地玩果陣有冇品
試過有條粉樣,佢用一開波用明鏡衝埋我地4個度,咁大家識做就更係ko佢,佢就話ms佢,好算啦,因為唔知咩意外比對面團滅死哂4部,就話我地屎,都算
由於係random tea ...

試過有個細路一入黎係咁爆粗
又唔係鬧人但就係不停打粗口
我叫佢"不要講粗口"
佢就轉移係咁爆粗鬧我!
咁岩果場有一半都係同我傾住計打...
之後...
呵呵
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

大家係咪真係用-CGF-做公會名

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-10 09:45 AM 發表
尋日終於合到第二隻大機, 亞布喇...要埋隻魔霸就PERFECT喇

附件

11-9-2009 20:46

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-9-2009 18:35 發表
係,夠哂簡單

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-9-2009 18:35 發表
就咁CGF
唔駛前後加 "-"

引用:
原帖由 bonwin 於 2009-9-11 10:29 PM 發表

就咁CGF
唔駛前後加 "-"
好,非常之好既意見
簽名度就"-cgf-"
唔好加[ ]因為會變成**

下一個目標係ZZ, 但係原來升supergundam係好q慢.....不過sg又幾好用, 個飛彈reload得好q快~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 13-9-2009 18:04 發表
下一個目標係ZZ, 但係原來升supergundam係好q慢.....不過sg又幾好用, 個飛彈reload得好q快~
我儲好晒機體等強化ZZ設計圖,但諗諗下好大機會會出惡運扭蛋......真係命苦
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

9月底將會有新機體出現,及一系列新活動,敬請留意。

而家又話9月底!!!
即係29號啦!!!
得,唔使玩

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 14-9-2009 11:35 發表
9月底將會有新機體出現,及一系列新活動,敬請留意。

而家又話9月底!!!
即係29號啦!!!
得,唔使玩
好事,慳返d錢

可能10月先更新呢

佢大可以等到13月32號先update,到時我打dead rising 2, cod6........睬佢老X有味呀

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-14 03:28 PM 發表
佢大可以等到13月32號先update,到時我打dead rising 2, cod6........睬佢老X有味呀
佢唔會比你咁做,應該兩個月更新一次

用左19 coins 終於抽到 AR決鬥
心愛的 CR 捷武 的地位被取代了...

PM 我教你點抽

發新話題