發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
啱啱開始玩, id: BigkingZ
好灰...一開始想去買機...冇材料...去到材料店咩都唔比買...
依家真係企左係道唔係點玩= =

引用:
原帖由 fire23wong 於 2-7-2010 02:18 發表
啱啱開始玩, id: BigkingZ
好灰...一開始想去買機...冇材料...去到材料店咩都唔比買...
依家真係企左係道唔係點玩= =
你要買架貨車去裝D material=3=

引用:
原帖由 hwtang 於 2-7-2010 01:07 發表
i wonder now can play airdrop with the transport craft or not..
可以空降架^^
我地試過空降陸戰型gundam去mel^^
成績唔錯架!

不過落地果下lag到爆

引用:
原帖由 MKL04438 於 2-7-2010 10:48 發表

你要買架貨車去裝D material=3=
咁架貨車係邊道買... Orz

http://gundamonline.pbworks.com/

你不如睇晒呢個網,之後你就會識得點玩

佢係唔係改高左個格魯古古既材料量?

個舊角比人刪左
而家開返個一樣名既
暫時玩聯邦,隨時跳過去自護

自護玩家主動d.聯邦成日剩係識龜縮玩sniping...
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

不如真係一齊跳槽過自護算啦…

而+有冇人玩啊?
我on緊

唔係呀…朝朝早我都同Juke16果班人去攻城…

不過今朝唔知做乜鬼廿幾個自護堆係mel道…打都打唔入…
晏就online週不時係sydney掛機都冇人黎打=.="
到夜晚個個都掛住去richmond打…

幾時先開發到NPCs架><我要GUNDAM!!!!!!!!!!

MKL, When will u online during morning ? maybe find u to kill later
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

其實空降點玩架?

同埋,灰色果架media唔做得hanger
有乜用?

好似幾好玩~我都有興趣~
睇下down唔download到先~~!

引用:
原帖由 Kennis 於 16-7-2010 00:20 發表
好似幾好玩~我都有興趣~
睇下down唔download到先~~!
哈哈~我玩到喇~
請問師兄們宜家係自護定聯邦呀!

引用:
原帖由 Kennis 於 17-7-2010 18:37 發表

哈哈~我玩到喇~
請問師兄們宜家係自護定聯邦呀!
聯邦

發新話題