發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 肥佬 於 4-1-2009 22:51 發表

廣華街華哥?

他不是在隔離台教緊人咩....原來忽必烈師兄又是一個認識廣華街華哥的人....忽必烈厲害
廣華街華哥何其多呢

引用:
原帖由 肥佬 於 4-1-2009 22:51 發表

廣華街華哥?

他不是在隔離台教緊人咩....原來忽必烈師兄又是一個認識廣華街華哥的人....忽必烈厲害
廣華街華哥係叫肥X,和師兄你同姓?
聽講佢參與過二戰,香港保衛戰,又去過芠萊!
隔離台啲人好崇拜佢
但現時為止又無人見過佢

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-1-2009 23:37 發表

廣華街華哥係叫肥X,和師兄你同姓?
聽講佢參與過二戰,香港保衛戰,又去過芠萊!
隔離台啲人好崇拜佢
但現時為止又無人見過佢
同我同性 ...B20_hk兄您真是厲害..網上世界d朋友的真實性名也知道...神人也 ,隔離台是邊到喔,您說了兩次也沒給link看,請問隔離台他又搞左d咩有人又會好崇拜佢
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 肥佬 於 4-1-2009 23:45 發表

同我同性 ...B20_hk兄您真是厲害..網上世界d朋友的真實性名也知道...神人也 ,隔離台是邊到喔,您說了兩次也沒給link看,請問隔離台他又搞左d咩有人又會好崇拜佢
Login 也是肥X呢!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-1-2009 23:48 發表

Login 也是肥X呢!!!
喔喔..Login 同我一樣也是肥佬嗎?
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 肥佬 於 4-1-2009 23:50 發表

喔喔..Login 同我一樣也是肥佬嗎?
Sorry
小弟看錯肥兵不是肥佬

http://www.wargameyau.net/viewth ... page%3D1&page=6

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-1-2009 23:52 發表

Sorry
小弟看錯肥兵不是肥佬

http://www.wargameyau.net/viewth ... page%3D1&page=6
所以唔好以為肥X就以為同人呢...

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-1-2009 23:52 發表

Sorry
小弟看錯肥兵不是肥佬

喔喔...我以為也是一樣的Login 添,原來是他在教導英軍東西....原來他就是您說的廣華街華哥

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-1-2009 23:54 發表

所以唔好以為肥X就以為同人呢...
肥佬兄:
小弟熱氣有眼屎
睇錯!!!

引用:
原帖由 肥佬 於 4-1-2009 23:55 發表

喔喔...我以為也是一樣的Login 添,原來是他在教導英軍東西....原來他就是您說的廣華街華哥
迷團終於解開....

引用:
原帖由 肥佬 於 4-1-2009 23:55 發表

華哥好似叫"佬"不是"兵"

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-1-2009 23:56 發表

華哥好似叫"佬"不是"兵"
比您搞到好錯亂

引用:
原帖由 肥佬 於 4-1-2009 23:59 發表

比您搞到好錯亂
我都係看雜誌學Denison Smock了

引用:
原帖由 B20_hk 於 5-1-2009 00:01 發表

我都係看雜誌學Denison Smock了

請問Denison Smock是什麼外型的喔,也是有帽連住衣服上的嗎

引用:
原帖由 肥佬 於 4-1-2009 23:59 發表

比您搞到好錯亂
精神定肉體上

發新話題