發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 falken_1213 於 14-9-2009 18:12 發表
用左19 coins 終於抽到 AR決鬥
心愛的 CR 捷武 的地位被取代了...
PM 我教你點抽
原來佢係AR GA?!我今朝抽中左仲拆左佢添...一時唔為意, 對SEED系列無留意...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-9-2009 18:22 發表

原來佢係AR GA?!我今朝抽中左仲拆左佢添...一時唔為意, 對SEED系列無留意...
你抽左幾多 ?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-14 06:22 PM 發表

點解你要咁做.......我抽左好耐都抽唔中
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 falken_1213 於 2009-9-14 06:12 PM 發表
用左19 coins 終於抽到 AR決鬥
心愛的 CR 捷武 的地位被取代了...

PM 我教你點抽
作為cgf既會員,遊戲攻略應該公開
快d公開丫

《SD高達》9月更新內容大透露(下)   

在上星期,官方與韓國BANDAI及開發商進行了更新會議,爭取到比之前密度更高的更新日程,而40號扭蛋機內容更可於本年年尾為大家送上。
9月更新的日期越來越接近,除了之前提及的更新內容外,還會有什麼的更新呢?之前提過將會有「謎」之機體會出現,玩家們一直在猜測是哪部機體,到底還有幾多更新內容還未曝光,即將會一一話你知。

更新日期將會定於9月底,全新活動將會出現:

上線送S機
首先更新日後的星期六日,只要上線就可以到「多魯基斯III」的試用1天及副官E-Lv2(1日)

幸運扭蛋機雙倍獎賞
只要在指定日期及指定時間,在指定幸運扭蛋機抽到大獎就可以得到10萬G幣

過期粽子活動
只要透過戰鬥就可以得到過期粽子,過期粽子將會令你的對手,對你產生恐懼,想更輕鬆進行戰鬥,你又怎可以錯過。

今年內有得玩到40號

佢都幾

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-9-2009 18:36 發表

作為cgf既會員,遊戲攻略應該公開
快d公開丫
見你誠心誠意錦問 ~ 錦我大發慈悲話俾你知啦~

1)在更新前的一天 , 那時的機率是最高的
2)不停轉頻,咩頻都得
3)每天最多只中到一部A
昨天用上面的方法 , 2 coins 中瘟神

引用:
原帖由 falken_1213 於 2009-9-14 08:32 PM 發表

見你誠心誠意錦問 ~ 錦我大發慈悲話俾你知啦~

1)在更新前的一天 , 那時的機率是最高的
2)不停轉頻,咩頻都得
3)每天最多只中到一部A
昨天用上面的方法 , 2 coins 中瘟神
咁你一日最多抽中幾多部A機

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-9-2009 18:22 發表

決鬥有2部
一部A級一部AR級
不過我都唔要seed系列,抽到點都係解...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-9-2009 19:51 發表
《SD高達》9月更新內容大透露(下)   

在上星期,官方與韓國BANDAI及開發商進行了更新會議,爭取到比之前密度更高的更新日程,而40號扭蛋機內容更可於本年年尾為大家送上。
9月更新的日期越來越接近,除了之前 ...
笑死人
我只諗到當一個大話被拆穿既時候,就要講一個更大既大話黎cover up...
到最後爆煲果下...
就係誠信破產既時刻...
我真係感到極度失望,不過算啦,作為一個小玩家,最多咪唔玩...唔通你期望佢聽你話咩
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-14 10:21 PM 發表

笑死人
我只諗到當一個大話被拆穿既時候,就要講一個更大既大話黎cover up...
到最後爆煲果下...
就係誠信破產既時刻...
我真係感到極度失望,不過算啦,作為一個小玩家,最多咪唔玩...唔通你期望佢聽你話咩
...
當一個笑話黎聽

41號.....v2高達

附件

15-9-2009 00:33

15-9-2009 00:33

15-9-2009 00:34

引用:
原帖由 falken_1213 於 14-9-2009 18:28 發表

你抽左幾多 ?
我抽左...好似10coins以內....
引用:
原帖由 小雲雲 於 14-9-2009 18:35 發表

點解你要咁做.......我抽左好耐都抽唔中
除左UC0079 0080, 0083, 0087, 0093系列之外, 我對其他完全不感興趣, STRIKE係唯一例外
引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 14-9-2009 22:19 發表

決鬥有2部
一部A級一部AR級
不過我都唔要seed系列,抽到點都係解...
咁你拆左未姐
鵰。豹。狸。獅。狒

唔....ZZ都有喇, 但係魔霸仲未有

下一個目標係百式, 咁基本上ZG 系列主角機就齊喇, 不過我想請問大家除左儲A / AS / AR機之外,

果D B呀C呀會點呢?我呢幾日都係咁抽到BR機....好似BR GUNDAM同BR EZ...要又唔係, 唔要又唔係...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-9-2009 10:06 發表

我抽左...好似10coins以內....

除左UC0079 0080, 0083, 0087, 0093系列之外, 我對其他完全不感興趣, STRIKE係唯一例外

咁你拆左未姐
我好似曾經有過A級果隻,拆左喇...反正A級果隻無咩料到

畫面好似唔同左,怪怪地咁

發新話題