發新話題

睇下MARUI 幾時執

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 10-5-2012 22:33 發表
如果WE 將M9 改成咁出就好了...
正呀~
求詳~

引用:
原帖由 faihk 於 2012-5-11 11:19 發表

我地用開ga玩具槍本身個comp頭其實只係裝飾, 唔同真鐵, 對槍本身可以話無用途, 但係如果只係就咁加comp頭唔換長d ga管, 會好易好似玩具silencer咁d BB彈內爆, 金屬同膠亦一樣爛只會係時間問題, 亦有可能因彈碎 ...
除左57外, 我覺得無邊支會出現呢個問題. 我而家都有兩支手槍係裝左comp 既, 個comp 花都無花過. comp 唔同滅聲咁長. 如果你話粒彈會起comp 入邊撞既話, 一係就係裝唔實, 一係就係條內管裝得有問題.
到人地玩具槍出支野條外管去到個comp 嘴度. 又唔知俾幾多人笑無果樣整果樣

UNDER DEVELOPING

錦個comp頭除左型d同重d之外咪無用乎
但hicapa又會用comp頭偷位比內管架喎

引用:
原帖由 於 11-5-2012 11:48 發表

除左57外, 我覺得無邊支會出現呢個問題. 我而家都有兩支手槍係裝左comp 既, 個comp 花都無花過. comp 唔同滅聲咁長. 如果你話粒彈會起comp 入邊撞既話, 一係就係裝唔實, 一係就係條內管裝得有問題.
到人地玩具槍 ...
取捨問題, 至少我會小心駛得能年船, 佢炒到我個頭, 花左少事, 爛左就心又痛肉又痛囉!

其實 WE 同 馬記 好大仇口 ?
次次 WE 出既野 到完全係追住 馬記黎打

引用:
原帖由 faihk 於 2012-5-11 11:57 發表

取捨問題, 至少我會小心駛得能年船, 佢炒到我個頭, 花左少事, 爛左就心又痛肉又痛囉!
驚d 咁既野就不如唔好搞有comp 既槍啦...

引用:
原帖由 於 11-5-2012 12:05 發表

驚d 咁既野就不如唔好搞有comp 既槍啦...
咁點都係有人為左要佢條管長d, 先焗加頭/ silencer嫁...

引用:
原帖由 faihk 於 11-5-2012 12:11 發表

咁點都係有人為左要佢條管長d, 先焗加頭/ silencer嫁...
管長又要玩手槍。

引用:
原帖由 wonglk 於 11-5-2012 12:26 發表

管長又要玩手槍。
7吋hicapa唔係好長o者

Pro killer 12吋我覺得唔好長!

長既野睇人睇志!

附件

11-5-2012 13:07

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 11-5-2012 13:07 發表
Pro killer 12吋我覺得唔好長!

長既野睇人睇志!
哦。

呢支幾多吋...

引用:
原帖由 一舊水 於 11-5-2012 12:46 發表

7吋hicapa唔係好長o者
一直個POST講緊M9,無啦啦飛左去HICAPA

失敬

引用:
原帖由 於 11-5-2012 13:13 發表

呢支幾多吋...
好Q吋有內管就好

引用:
原帖由 wonglk 於 11-5-2012 13:14 發表

一直個POST講緊M9,無啦啦飛左去HICAPA

失敬
你話管長唔好玩手槍,我咪搵個玩加長管既例子比你

發新話題