發新話題

又一超火力!又係uncle呀!比人打穿mask入曬肉 in 2/7 軍軍軍100人大戰

引用:
原帖由 ner 於 3-7-2012 00:13 發表

小弟無知,想問下t社即係咩呀
某wargame群組/小隊

我樓主都過左友台啦,你呢?

引用:
原帖由 owen126315 於 3-7-2012 00:28 發表
我樓主都過左友台啦,你呢?
車~你又5肯響度講多d

友台果邊個host出左唻講野,但係串到
我知t社係咩喇,thx $100

全日打得一場GAME,其他時間用黎試槍同聽人問候伯母,
E場GAME真係.................

一有 T隊 B隊 亞叔 D 人係到 去到就買定花生啤酒等睇打交鬼火la 仲落咩場打   個3隊出晒名重火啦

又比人河蟹左 一貫風格

比錢場,打街場力!!咩世界!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2012-7-3 12:49 發表
比錢場,打街場力!!咩世界!
散團不嬲都係咁架啦

UNDER DEVELOPING

其實有無得重點客觀案情重組?

我睇到1999。。。。
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 rho837 於 2-7-2012 23:59 發表
我覺得check槍冇意思!一佰人一齊打實會有不死人,鬼火,大凶細!不如:-

每支槍掛個膠牌有number!有乜事都根到!電腦Excel list人名同槍膠牌number!根住有remark!例如!正常,過火,不死人,打鬼火,等?

分 ...
遲 D 打 game 會唔會位位登記身份証 , 上次黎過火喎 , 伙記今日跟實 D !!

TKC 7月2日(三 軍)百人大戰(已成團)當前人數超過100人!!內有劇情wargame

兜口兜面話到明比你知 "內有劇情wargame"

真係交足戲比你地喎

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2012 13:22 發表
TKC 7月2日(三 軍)百人大戰(已成團)當前人數超過100人!!內有劇情wargame

兜口兜面話到明比你知 "內有劇情wargame"

真係交足戲比你地喎
靚抽!

我乜都唔知, 剩係知好多人冇比錢走左....仲有人成功爭取回水

樓主係友台講左咁多
依家友台河蟹了,不如過黎呢邊講多d

引用:
原帖由 odaan 於 2012-7-3 13:18 發表

遲 D 打 game 會唔會位位登記身份証 , 上次黎過火喎 , 伙記今日跟實 D !!
咪即係行會員制.
不過問題係有d 場經常有鴨仔殺手開工. 點睇d 職員唔會唔知既.

UNDER DEVELOPING

發新話題