發新話題

有無人Tablet升左4.0呢

引用:
原帖由 061084 於 2-8-2012 15:00 發表
唔好心急升4.0住,未搞掂D BUG!
中很左伏啦

我部tab上左4.1

附件

2-8-2012 22:55

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-8-2012 22:55 發表
我部tab上左4.1
4.0.4是伏
我唔要求ICS,JB了, 比返BEE我算啦!

引用:
原帖由 一舊水 於 2-8-2012 23:01 發表

4.0.4是伏
我唔要求ICS,JB了, 比返BEE我算啦!
賣左佢轉機lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-8-2012 23:34 發表

賣左佢轉機lor
再忍唔掂,血拼客服
7.7硬件OK, 係三叔軟件衰姐!
過左保養root機刷返3.2/刷外國4.0rom算!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-8-2012 22:55 發表
我部tab上左4.1
我等緊行貨,但係又有d想入Galaxy Note 10.1

一早就係4.0.2

開topic開得唔好, 應該問有無人tab上左4.0 因為係中大伏

其實點解唔Root左佢刷4.1呢

4.1順過4.0好多喎

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 3-8-2012 10:37 發表
其實點解唔Root左佢刷4.1呢

4.1順過4.0好多喎
一來未過保養唔想曬左,二來搵唔到rom

引用:
原帖由 一舊水 於 3-8-2012 13:26 發表

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1542911

引用:
原帖由 一舊水 於 3-8-2012 13:26 發表

OFF TOPIC
我真係好想講, 以前D人又話ANDROID多野玩過IPHONE, 點知到頭來ROOT機又話無保養...IPHONE起碼到現時為上JB都有保養

雖然唔係好關事, 但係我真係想講S3應該係一部好機, 只限ROOT後

但因為保養關係, 仲有成年先ROOT得, 咁即係我部S3仲有一年做垃圾....

OFF TOPIC完畢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2012 15:38 發表

OFF TOPIC
我真係好想講, 以前D人又話ANDROID多野玩過IPHONE, 點知到頭來ROOT機又話無保養...IPHONE起碼到現時為上JB都有保養

雖然唔係好關事, 但係我真係想講S3應該係一部好機, 只限ROOT後

但因為保養關 ...
你等9月換iPhone把啦
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

反而宜家用返3·2我唔識用

引用:
原帖由 HunterX 於 3-8-2012 16:12 發表

你等9月換iPhone把啦
我係等緊架...
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題