發新話題

我呢期都中咗Glock毒~~

引用:
原帖由 kai_matt 於 20-9-2012 22:07 發表
looking forward to ur art work
買多左兩個吉打Grip做手功

引用:
原帖由 RCman 於 20-9-2012 22:11 發表

買多左兩個吉打Grip做手功
咁順便整隻賣俾我啦

回覆 46# 的帖子

practise makes perfect, pal

RCman兄果然係無限金錢呀……

引用:
原帖由 F22 於 21-9-2012 00:05 發表
RCman兄果然係無限金錢呀……
膠柄唔值得幾多錢

引用:
原帖由 RCman 於 21-9-2012 00:07 發表

膠柄唔值得幾多錢
兩隻都四舊咁滯啦……

今日去睇明搶同首都 都無晒sai slide la......

阿媽教落:無既就做啦................

好靚格仔餅呀喂...............

初次用控制火喉唔好燒濃咗添........... 黑色就冇問題............

右面開始掌握到啦........ 我想要的方格仔呀........

十五分鐘已經完成八成以上,之前起碼雕幾個鐘...........

師兄可唔可以分享下打磨下身及trigger guard

Pls del.

有無Video教學呀

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-9-2012 09:07 發表
  有無Video教學呀

網上找到很多,不過我想問F22師兄,
呢兩個頭是否自製?用打磨要果種鋼件自己切割成這樣子?
因為我係網上影片見人家的都是用類似這種頭的

引用:
原帖由 RCman 於 21-9-2012 09:17 發表

網上找到很多,不過我想問F22師兄,
呢兩個頭是否自製?用打磨要果種鋼件自己切割成這樣子?
因為我係網上影片見人家的都是用類似這種頭的
當然係自制啦~~ 先用車床車齊然用三角銼開十字坑..........

引用:
原帖由 F22 於 21-9-2012 11:06 發表

當然係自制啦~~ 先用車床車齊然用三角銼開十字坑..........
明白師兄

引用:
原帖由 sdu113 於 21-9-2012 08:24 發表
師兄可唔可以分享下打磨下身及trigger guard
遲啲可能有隻WE Gen4整,到時再post

發新話題