發新話題

益x多

引用:
原帖由 rho837 於 22-9-2012 22:23 發表
2.5公升!唔咪好多!38度行(第三及四段)山時都飲四公升水
問題而家唔係飲2.5公升"水"

引用:
原帖由 carl 於 23-9-2012 12:48 發表
仲試過挑戰2分鐘冇水食5粒水泡餅.....不過失敗.....
咁食會點ga??

引用:
原帖由 4jai 於 23-9-2012 13:53 發表

飲啲煲過嘅會唔會好d
煲過既咩野先?

引用:
原帖由 billyjo 於 23-9-2012 14:58 發表
水泡餅係好邪惡架!!同埋唔知點解用豉油碟裝水飲又係飲唔落架(確實係幾多碟就唔記得喇)!!
但係5粒喎

引用:
原帖由 seamoncheng 於 23-9-2012 15:13 發表

煲過既咩野先?
m力多

勝算大 !!
呢 2000 入硬袋

10 分鐘到可以 2排啦
之係玩完要飲勁多水啫

乾o肯一磅方包又係非常邪惡~~~

引用:
原帖由 loveless 於 23-9-2012 21:04 發表
乾o肯一磅方包又係非常邪惡~~~
食威化餅都係幾ga

引用:
原帖由 HunterX 於 22-9-2012 17:16 發表
據說無人可以一口氣飲兩排......
不過你有兩個鐘......
點解 ?

益力多我細個好鐘意飲 , 癮起真係 "chur" 幾排

大個左鐘意食賓賓樂 , 夜晚開會唔覺唔覺食左一箱

所以 , 我如果要死 , 唔係撞車就一定係糖尿病 !!!

我玩過.......飲吾到

下次搵人試下一個鐘飲2.5L奶

引用:
原帖由 odaan 於 23-9-2012 21:21 發表

點解 ?

聽講係太酸個胃頂唔順, 不過我都係聽聞姐, 未試過
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 odaan 於 23-9-2012 21:21 發表

點解 ?

打Game當做尖,燒曬d卡路里

引用:
原帖由 HunterX 於 23-9-2012 23:03 發表

聽講係太酸個胃頂唔順, 不過我都係聽聞姐, 未試過
酸就應該唔會亞, 胃酸猛過乳酸好多, 都未嘔, 同埋吹一L可樂都未嘔

發新話題