發新話題

G series

引用:
原帖由 RCman 於 7-10-2012 19:57 發表
儲下儲下唔多覺,原來已經有七支了

http://i169.photobucket.com/albu ... odel%20Gun%202012_2 ...
師兄請問砌一枝圖中沙色G17要幾錢?
小弟係新手一名唔係好識。我只係知要用馬記改。

引用:
原帖由 kinvee 於 10-10-2012 23:42 發表

師兄請問砌一枝圖中沙色G17要幾錢?
小弟係新手一名唔係好識。我只係知要用馬記改。
如果用馬記做肉,
鎗價約$1200
吉打slide $450
吉打鋼外管 $220
Recoil Spring $80
鋼Sight $220
SN 牌 $60
吉打Full marking 沙色下身$180
RAVEN PDI 精密管 $210

合計約$2620

另一個平價方案:
我們牌刻字版沙色約 $700
金屬外管﹣原裝包,不要求高可照用 $0
Recoil Spring-不換 $0
鋼Sight-不換 $0
SN 牌﹣不換 $0
吉打Full marking 沙色下身-成鎗已包 $0
RAVEN PDI 精密管-不換 $0

合計約$1150

RCman 師兄
THX~~
換左RAVEN PDI 精密管 係會準左定大力左?

回覆 48# 的帖子

主要係grouping好咗
亦基於密氣咗 會大力咗少少

Thx師兄詳盡講解!
以上改動有咩係一定要換先可以?(指計馬記)
我只係想改外觀先,內部零件可唔可以打壞先換?
以請問上改動對於新手有冇難度?

我們牌小弟唔考慮啦!因為我們牌要撞手神,小弟道行未夠,有問題恐怕攪唔掂

引用:
原帖由 kinvee 於 11-10-2012 11:33 發表
Thx師兄詳盡講解!
以上改動有咩係一定要換先可以?(指計馬記)
我只係想改外觀先,內部零件可唔可以打壞先換?
以請問上改動對於新手有冇難度?

我們牌小弟唔考慮啦!因為我們牌要撞手神,小弟道行未夠,有 ...
如果用馬記做肉,
鎗價約$1200
吉打鋼外管 $220
Recoil Spring $80
鋼Sight $220
SN 牌 $60
吉打Full marking 沙色下身$180
RAVEN PDI 精密管 $210

紅字係必換的

回覆 51# 的帖子

下身 有$先換啦~

回覆 52# 的帖子

睇你頂唔頂得順個marui marking lor
我啲glock就鍾意加埋sd個細magwell ,姐係馬記g17 custom嗰款

引用:
原帖由 sk8er 於 11-10-2012 13:11 發表
下身 有$先換啦~
你唔係想要全沙色咩?
原裝老馬下身係黑色only
而且.....大大個 Made in Japan 字

回覆 54# 的帖子

Glock 17 custom呢?

引用:
原帖由 kai_matt 於 11-10-2012 13:51 發表
Glock 17 custom呢?
Custom 無貨好耐啦

回覆 56# 的帖子

哈哈
無留意添

回覆 56# 的帖子

全港 最後果2支 我係紅狼搵到 買埋 但貴左D.....
係OD色

引用:
原帖由 sk8er 於 11-10-2012 14:32 發表
全港 最後果2支 我係紅狼搵到 買埋 但貴左D.....
係OD色
但我真係頂唔順係下身的 Made in Japan 及ASGK字樣
所以點都要換入個吉打身,呢樣唔省得$

引用:
原帖由 RCman 於 11-10-2012 15:15 發表

但我真係頂唔順係下身的 Made in Japan 及ASGK字樣
所以點都要換入個吉打身,呢樣唔省得$
我都係咁話~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題