發新話題

收費場(OUTDOOR)是否應該增加火力(RPM)既限制?

樓主唔係join錯game,係玩錯槍
自己試過玩gbb ,比人用aeg 火力壓制
頭都伸唔到出去 想辦法點樣反壓制
射返佢都係war game一種樂趣

都係嗰句啦
真係唔鍾意快頻嘅咪自己圍內搞game
講明唔俾快頻 玩埋真槍彈數
咁咪變唔係重工具lor
打Game姐 開心咪得

講返件事.
樓主話打CQB時人地用快頻槍cam著個位走唔到就話人不對.

成件事跟本錯晒.
最大問題跟本係一開始你唔識走位,比人cam著.

你唔識走位,就算家係原廠Marui槍,1秒都15 飛. 你都係走唔到la.
跟就唔關快頻事.

成個場得一條路? 對家枝槍用drum唔洗reload? 你cover位置只得一個位能開火? 你的隊友能否幫手打到對家?
你不如練下D戰術先.

講都哂氣啦, 真正既衰人只有一種, 就係對家死左唔收雞, 呢個係快頻唯一唔好既地方.

引用:
原帖由 rYaN 於 14-11-2012 21:42 發表
噤叻下次搞GAME限ROF GAME囉,睇下有冇去打
全單發啦...........

跟住一陣又話唔俾用PTW 因為我地單發等同人地full auto咁快
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 15-11-2012 11:35 發表
跟住一陣又話唔俾用PTW 因為我地單發等同人地full auto咁快
屈你打連射
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2012-11-15 11:46 發表

屈你打連射
唔俾快頻狂扣

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 Elf 於 15-11-2012 11:35 發表
NONONO   ~ 點解你枝槍可以場尾打過黎 我要跑過黎射

各位師兄   阻大家1分鐘  就會明白樓主諗法

http://www.youtube.com/watch?v=uZHWA4v-Re0

香港人心態 何需大驚小怪

引用:
原帖由 YSL 於 14-11-2012 21:22 發表
睇左甘耐,我見摟主插對家用快頻,甘個場game攪手有無話唔比用快頻先? [快頻打GAME,攪手又無阻止,照計都系無限拉]

如果無話唔比用快頻,甘你D對家用快頻,人地無犯規無犯錯,你就唔好系到話人快頻呢樣個樣,而家 ...
同意!我有時打cqb都係咁單發手槍或smg對快頻aeg

一樣玩得好地地

引用:
原帖由 keane 於 14-11-2012 01:06 發表
建議成立 WARGAME 協會 / 總會

分 級別,  槍類, 火力, 射頻,

分 超級組, 甲, 乙, 丙, 丁 組,

再自申類型: 1. 遊山玩水聯誼型  2. 爛玩爛砌POWER型 3. 豪裝影相好有型

咁就天下太平啦 ;ha ...
洗吾洗分埋, 合家歡場, 成人場, 劈場...etc

引用:
原帖由 F22 於 15-11-2012 11:29 AM 發表

全單發啦...........
都唔公平!!你隻手指扣快D既,,點同你玩WOR

我反而鐘意大力快頻.
當你打1.99J快頻, 我打單發都贏你既時侯
邊個係高手, 立見高低.

pros don't whine about shite.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

我rof24 都俾人話快頻,1.5j game 用1.2j 槍俾人問候媽媽,打連發都話唔啱呀!真係陰公豬呀我!

師兄新手都係想呻1.2句啫由佢啦,佢打多d game第日再睇返依個post佢就自己知嫁啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

發新話題