52 1234
發新話題

請問HK3(WE)有冇出過Glock 19の真槍刻字版本呢?

點解要用日本漢字???

引用:
原帖由 abcd123 於 14-11-2012 06:15 PM 發表

即系你買架玩具法拉利,系咪真係made in itali?
If 玩具法拉利佢就会写番個玩具真係made in 辺度!
Hello!大家好: )

請多々指教^^

引用:
原帖由 kenchan3037 於 14-11-2012 07:08 PM 發表
點解要用日本漢字???
鍾意囉

即係好似中国人同有D香港網友都鍾意用簡体中文字,但大家又都睇得明咁!

請多々指教^^

ah, 如題想請問番︰

HK3有冇出過Glock 19の真槍刻字版本呢?我諗真D又好似真係冇?? (好似只有出過Glock 17, 18C etc)

Thanks!!

請多々指教^^

回覆 49# 的帖子

okay?
88 japs

If 真係冇,我上網睇過WE Glock 19好似除咗個logo係一個"G"字(唔係Glock's logo) & 槍柄個logo係WE(而唔係Glock's logo)之外,其餘"Austria 9x19"都同番真槍一様! 咁諗落都可以接受買得啦??

P.S.

已経好過晒KJ Glock嗰D"白虎"(個滑架乜字都冇)!& KSC Glock台版嗰D白字。

另外,但好似WE Glock 18C反而又唔刻"Austria",刻咗"Tactical" (我個fd之前買咗支)

請多々指教^^

引用:
原帖由 Danny0107 於 16-11-2012 02:45 發表
If 真係冇,我上網睇過WE Glock 19好似除咗個logo係一個"G"字(唔係Glock's logo) & 槍柄個logo係WE(而唔係Glock's logo)之外,其餘"Austria 9x19"都同番真槍一様! 咁諗落都可以接受買得啦??

...
.........咁你係要齊marking定求其有D marking架??
齊marking買KJ Glock23 換吉打G19 slide+下身
slide有鋼添

好貴?
咁求其買個樣遠睇似咪得囉
你D要求一時一樣又不斷降低的話
呢度好難搵到人幫你簡wo

你打中文撈埋D唔湯唔水既日文唔係話唔得
人地行過見到唔中意本來想回post都搞到冇心機回之嘛
就係因為你講野1999

你到底係真係想買支glock定厄水吹??

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

52 1234
發新話題