發新話題

WXx showroom services

幫襯第間
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 louissas 於 3-2-2013 22:39 發表

無得Reply喇

宜家我俾錢買嘢仲要我明查暗訪完先去得?
唔營業叫咩營業時間?要埋數改營業時間到七點半囉!
諒解乜嘢?真係你老闆咩
去左有讚無彈區了
睇吓豬屍會唔會扮吓野回吓

引用:
原帖由 kai_matt 於 3-2-2013 23:46 發表
"德國將軍當左自己係神
我同佢都有過過節
夠膽係響我管理果個版度同我開拖
不過我就好D, 佢ban唔到我
件事最後由另一個版主出面調停

自從"膠tim事件"之後, 我都少左係度發言
只因14/F俾左個永久折頭我, 我至 ...
嘩,原來有永久折頭咁開心。唔怪得網絡審查咁利害

引用:
原帖由 Stig 於 4-2-2013 00:12 發表

去左有讚無彈區了
睇吓豬屍會唔會扮吓野回吓
有讚無彈?笑死我!

那麼大支野真是前所未見

引用:
原帖由 matthong 於 3-2-2013 23:14 發表
意見根本就去唔到管理層,嘥氣!
如果我係老細,第一個炒痴呆光頭四眼佬,第二個炒低能靚妹收銀!
我撑

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 16:18 發表

我撑
去打工???

我撑mattwong 講第一個炒痴呆光頭四眼佬,第二個炒低能靚妹收銀!

我有幾次都把X火

上一次本來想買枝GHK AIMS,之後係facebook買佢showroom有冇貨啦,佢話有,之後上左去買,見到有枝display放左出黎30xx,我走埋去問有冇現貨,佢又話冇,我再問可吾可以買display果枝,佢又話買得-_-,即刻去明X店比多200蚊算

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 16:26 發表
我撑mattwong 講第一個炒痴呆光頭四眼佬,第二個炒低能靚妹收銀!

我有幾次都把X火
原聞其祥,
不過話事話....同佢地講野....好似上左太空.....對答即時變左slow motion

引用:
原帖由 kai_matt 於 3-2-2013 23:49 發表
For scolding杜X亞, for his nonsense acts (PM a ching with foul languages juz becoz that ching bargain prices with 杜X亞)
They ban me for causing post war
你成個炸彈o甘, 唔砌你唔通砌我乎?

引用:
原帖由 matthong 於 3-2-2013 23:29 發表

我試過啦,即話我犯規三次,禁言...
上個月先開左個POST :W之C 咁做生意唔執都冇發達

TODAY :DAVE 禁言中

我終於看見世界真理了!

引用:
原帖由 Dave 於 4-2-2013 16:55 發表

上個月先開左個POST :W之C 咁做生意唔執都冇發達

TODAY :DAVE 禁言中

我終於看見世界真理了!
證明佢地係一事同仁

引用:
原帖由 RCman 於 4-2-2013 16:58 發表

證明佢地係一事同仁
  give me 5 man ~

你比人禁過一個月言,以後錯一次禁一個月.

forum system同版規係不符的

發新話題