發新話題

我又DIY G18C

回覆 44# 的帖子

Shooter,do you know what is a G18c???
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 oliver1997 於 23-8-2013 11:27 發表
Shooter,do you know what is a G18c???
so by you definition what exactly is a glock 18C?

引用:
原帖由 oliver1997 於 23-8-2013 11:27 發表
請指教

引用:
原帖由 teru 於 23-8-2013 11:23 發表
打到無氣就停囉,,
IC, 有少少遺憾
不過都好勁

前排買左個APS co2G17甲,支氣都入唔倒,在這裹吐一下苦水,,,,
有圖有真相!!!
又要DIY,,,,

附件

25-8-2013 14:25

回覆 50# 的帖子

師兄你支CO2好似倒轉左wo

回覆 51# 的帖子

唔係好似, 跟本就係掉轉左
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 teru 於 25-8-2013 14:22 發表
前排買左個APS co2G17甲,支氣都入唔倒,在這裹吐一下苦水,,,,
有圖有真相!!!
又要DIY,,,,
fail
偽君子!永遠虛偽!

回覆 52# 的帖子 回覆 51# 的帖子

係掉轉入既,入唔倒

引用:
原帖由 JBL 於 25-8-2013 19:06 發表
我有呢隻匣,呢隻匣設計係掉轉入既,正常...!
小弟見識少呀
原來係咁, 第一次見... start from 7:00
http://www.youtube.com/watch?v=PMdPz0NqRFE

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 55# 的帖子

我要用少少力拍入去

回覆 57# 的帖子

我用鎚仔打都唔入、以為CO2有公差、 買多兩款美国制CO2番來試都唔得

引用:
原帖由 teru 於 26-8-2013 10:43 發表
我用鎚仔打都唔入、以為CO2有公差、 買多兩款美国制CO2番來試都唔得
鎚仔打都唔入??
會唔會有野kick住呀?
可否拎番鋪頭問佢地應該配邊隻co2?

引用:
原帖由 teru 於 26-8-2013 10:43 發表
有D牌子係用唔到....

發新話題