發新話題

國狗 m249

回覆 #45 仔仔 的帖子

嘩.......咁我希望你唔會有呢一日啦(當然會有只鐘意日本槍既人既)

引用:
原帖由 kk3296 於 16-10-2007 20:11 發表

嘩......唔駛講光唔光榮呀 雖然我係中國人(可能你唔係啦)!
至於copy呢樣嘢都幾值得講下, 咁ca, star又算唔算係copy人哋呢?
有平嘢用唔好咩,唔通比一啲人壟斷個市場好咩?
我見你暗自高興國狗0既興起吖嘛~

引用:
原帖由 surfer_ann 於 16-10-2007 01:24 發表
metals
so can i change the M249 para 槍管 to long version?
0ne shot 0ne kill

引用:
原帖由 bravohk 於 16-10-2007 21:18 發表

我見你暗自高興國狗0既興起吖嘛~
算啦,我都無嘢同你好講啦,你唔鐘意國狗可以唔買,但係無必要加鹽加醋既
你成日話買國狗既人係"國狗死硬派",我知你有大把錢買啲你認為值既貴槍,咁無乜錢既人唔通唔可以買啲平既槍玩wargame咩?以前只可以捱貴槍,而家有得選擇,點解要杯葛人哋呢?

引用:
原帖由 kk3296 於 16-10-2007 21:32 發表

算啦,我都無嘢同你好講啦,你唔鐘意國狗可以唔買,但係無必要加鹽加醋既
你成日話買國狗既人係"國狗死硬派",我知你有大把錢買啲你認為值既貴槍,咁無乜錢既人唔通唔可以買啲平 ...
閣下咪就系我所講0既"國狗死硬派"囉~

引用:
原帖由 kk3296 於 16-10-2007 21:32 發表

你成日話買國狗既人係"國狗死硬派",我知你有大把錢買啲你認為值既貴槍,咁無乜錢既人唔通唔可以買啲平 ...
我覺得呢....其實呢....又冇人杯葛,又冇人加鹽加醋,又冇人踩國狗...lor~

引用:
原帖由 bravohk 於 16-10-2007 21:37 發表

閣下咪就系我所講0既"國狗死硬派"囉~
咁你就係拜日本槍主意者啦....

即係日本人既傀儡啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-10-2007 21:38 發表

我覺得呢....其實呢....又冇人杯葛,又冇人加鹽加醋,又冇人踩國狗...lor~
随便你點講啦,根本就無預埋你

引用:
原帖由 kk3296 於 16-10-2007 21:58 發表

即係日本人既傀儡啦
玩日本槍就係"日本人既傀儡"~你諗清諗楚先好講!!小朋友~你玩Wii,PS3,NDS,PSP就系"日本人既傀儡"~坐/揸日本車又系"日本人既傀儡",用日本家電又系"日本人既傀儡"~~你咁叻買晒大陸家電返屋企用囉!!小心屋都燒埋~ 玩槍又關系唔系"日本人既傀儡"事~九唔搭八

引用:
原帖由 kk3296 於 16-10-2007 22:00 發表

討論區就系人都可以發言~咩叫有無預埋??又一"九唔搭八"例子!!

引用:
原帖由 kk3296 於 16-10-2007 21:58 發表

就係拜日本槍主意者啦....

即係日本人既傀儡啦
請留心

都唔明點解次次吹親老翻同正版野都會拉埋愛國同漢奸走狗一齊講... |)
買兩支老翻國狗就叫愛國
買兩支日本槍就叫漢奸...
咁我又買TW出0既KIT ... 又買日本槍

引用:
原帖由 kk3296 於 16-10-2007 22:00 發表

無人話唔比佢講喎,乜你咁敏感呀 老人家

引用:
原帖由 kk3296 於 16-10-2007 22:28 發表

無人話唔比佢講喎,乜你咁敏感呀 老人家
前言不對後語咪即系~九唔搭八囉!!無話錯你啦~

頭果句又話任人講,後果句又話無預人~諗清楚自己想點先啦,愛國之士

引用:

即係日本人既傀儡啦
唔得咩, 日本人制做既野而家黎講點都好過中國制.......
唔信咪大家各買一枝新槍, 睇下邊枝full 得耐, 最遲先有問題囉
何況, 國產槍咪又係抄日本槍個藍圖....
你而家只不過係買緊扮日本人傀儡既產品.......

發新話題