發新話題

抗戰勝利70週年架生晒冷

就好似印度咁,當坦克經過檢閱台時會將主炮垂下以示敬禮。但呢樣屬各處鄉村各處例。
FBC1

回覆 47# 的帖子

KJ500又話收起吾出既。。。。。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

明早冲定茶坐定定,欣赏。
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 2-9-2015 23:46 發表
明早定茶坐定定,欣。
唔好抱太大期望,聽講今次又係CCTV2009年國慶閱兵直播組原班人馬,當年佢地完全唔識擺機位 用錯光 顧住影江澤民撩鼻屎……

引用:
原帖由 Hamlet 於 3-9-2015 00:42 發表

唔好抱太大期望,聽講今次又係CCTV2009年國慶閱兵直播組原班人馬,當年佢地完全唔識擺機位 用錯光 顧住影江澤民撩鼻屎……
一向以來領導才是重點

出咁多玩具冇意思! 應該同米佬打翻場GAME! 致知呢啲玩具有幾咁實用!

引用:
原帖由 rho837 於 3-9-2015 02:06 發表
出咁多玩具冇意思! 應該同米佬打翻場GAME! 致知呢啲玩具有幾咁實用!
我都忍左D白鬼好耐拉
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我都忍左架仔好耐,打日本仔去,留番架妹。 組成大中華慰安團,專責服侍中華民族。。
FBC1

東風十六冲繩快遞,東風二十六關島殺手。
FBC1

聴聞仲有部份冇攞出黎哂!

空警500出場出得好鬼“遮遮掩掩“ ,似足99年98出場一樣。

吾睇直播隨時比電視台當“廢片“剪左都吾知。

支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 58# 的帖子

好多機體內籠都裝左cam
到正日直播機艙就算有得播都好震震震震震震震震震

回覆 59# 的帖子

可能佢地想學西片攪“臨場感“,所以先有d咁既鏡頭。
支那人 不等如 中國人

發新話題