發新話題

P90 GBB

小弟苦等左好多年既槍終於出現了
AEG年代一到用P90
個 ROF 真係正
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-9-2015 09:16 發表

你睇佢個設計同maruzen870個氣匣閥門幾似!

缸係匣到,再二次叉落支槍,槍有無缸就吾知,有既都可能係氣化用。。。

我係山草藥,無痛苦咋
似係喇

槍身無marking, 睇黎拉神都係冇的
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

咁如果FN告我們的話,呢隻槍可能得幾水貨乍喎。。。
即係要買左先啦

荷包就黎冇血出。。。

膠身唔知有冇地方做MARKING.....我勁中意KA P90 果個大FN LOGO.

引用:
原帖由 carl 於 26-9-2015 16:21 發表
膠身唔知有冇地方做MARKING.....我勁中意KA P90 果個大FN LOGO.
真槍好似無大捞稿
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 50# 的帖子

真槍冇, 但我一見鍾情....特別係沙色.

引用:
原帖由 Opica 於 26-9-2015 15:35 發表
咁如果FN告我們的話,呢隻槍可能得幾水貨乍喎。。。
即係要買左先啦

荷包就黎冇血出。。。
佢支士加h咪又係一路賣緊街⋯⋯ XD
拉臣呢d野⋯⋯要郁手一早郁左(我估)

引用:
原帖由 fnc 於 27-9-2015 22:35 發表
最新拆裝影片:

https://www.youtube.com/watch?v=7FDDf-1SRsE&feature=youtu.be

比想像中簡化 ,入面好似冇氣缸? 即係夾已經係氣缸?

呢支P90真係誠意十足。

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 28-9-2015 08:09 發表
呢支P90真係誠意十足。
最中意我們出新野都唔會吊高黎賣,大眾化價錢,夾又比較低
今次個表現正 , 如果夾唔貴,我都想轉打SMG落場派彈

個結構同真槍一樣樣
起初我仲以為係黃銅系統

引用:
原帖由 gainax 於 28-9-2015 08:15 發表

最中意我們出新野都唔會吊高黎賣,大眾化價錢,夾又比較低
今次個表現正 , 如果夾唔貴,我都想轉打SMG落場派彈
台灣廠來說,WE 算係便宜又進步的公司,
最緊要佢肯開發新槍型,P90 ,SCAR H 等。
同埋近來D 原裝槍已經打得順,唔似當年一提WE就驚驚又爆氣又盛,
同埋一雞50發真係唔錯 ( 雖然N 年前 M11A1 都一雞50 發 ),
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

講真……依支賣@@))都叫做低俾,一半錢買p90個名,一半買佢個破天荒設計………

睇番支槍拆解都勁似真槍

發新話題