發新話題

[星期制] 鋼彈零零討論

Gundam EXIA Ver.Char 爆威能玩埋殘像, F91在哭泣哦!

壞掉了!!沙慈壞掉了!去NICE BOAT吧!!

LOCKOFF右眼有得再生,而且只係三週,個新出場醫師有講

引用:
原帖由 ZaMaR 於 9-3-2008 00:21 發表
Gundam EXIA Ver.Char 爆威能玩埋殘像, F91在哭泣哦!

LOCKOFF右眼有得再生,而且只係三週,個新出場醫師有講
未必
gn-x用gn drive t
紅gn粒子傷口係再生不能....
希望佢只係中sharpnel

引用:
原帖由 zeta 於 9-3-2008 01:31 發表

未必
gn-x用gn drive t
紅gn粒子傷口係再生不能....
希望佢只係中sharpnel
我只係跟字幕講咋,你睇下d對白先,天人可能有特別科技,或者又可能係bug....

那兩兄弟的便當領的很沒感覺呢...

我覺得盲左仲型...
不過狙擊手盲左隻眼又真係有d...

引用:
原帖由 101653 於 11-3-2008 11:22 發表
我覺得盲左仲型...
不過狙擊手盲左隻眼又真係有d...
好盲唔盲盲右眼添...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 9-3-2008 00:21 發表

不過,這次多了一個女鐵勾船長624

我相信"姐姐"高達的殘像可以玩得更誇 (有效利用她的長髮)

外加:無口有希姐姐吃醋的原因

附件

12-3-2008 00:23

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

其實睇完果3兄妹咁樣覺得有d可悲....

引用:
原帖由 WAIKO01 於 12-3-2008 00:23 發表

不過,這次多了一個女鐵勾船長624

我相信"姐姐"高達的殘像可以玩得更誇 (有效利用她的長髮)

外??:
佢地真係天生一對~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

ロックオン.......ロックオン.....
番黎呀ロックオン......
做低左傭兵都要有命先得架.........

我見唔到見唔到.......|) 重努力BT中

引用:
原帖由 zeta 於 15-3-2008 22:43 發表
ロックオン.......ロックオン.....
番黎呀ロックオン......
做低左傭兵都要有命先得架.........
佢細佬下季一定出場

來一張"死後圖"(其實是生死未卜 ,遲點可能會以失憶狀態出現,有如W的某情節 )

附件

16-3-2008 06:17

支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

再來一張,當偽娘成為真女人之時

附件

16-3-2008 06:19

支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 16-3-2008 06:19 發表
再來一張,當偽娘成為真女人之時
佢後面果個係 =口=!

發新話題