發新話題

軍用版悍馬

引用:
原帖由 zgug 於 26-8-2008 21:16 發表
冇記錯H1,H2當戰略物資計,車主資料最少半年交海關查,就算2手都勁煩.

有錯請指點thx.
H1, H2 都唔係軍版, 係 monocoque o既民版, 軍版係鋁殼, 全部電氣系統行 24V~

引用:
原帖由 blockhead 於 28-8-2008 05:52 發表

H1, H2 都唔係軍版, 係 monocoque o既民版, 軍版係鋁殼, 全部電氣系統行 24V~
....小弟唔是好識....部車有咁多個版本既咩?...行24V架?

http://www.canadiandriver.com/testdrives/03h2.htm

H2 只係一架民用pickup底盤,hummer外觀的民用車,並不是humvee軍車的民用版,不要和H1搞亂。只有H1是正式軍車的民用版。
H2和H3都只有虛有其表的民用車。

附件

9-9-2008 17:50

H2

9-9-2008 17:50

H3

Thankyou

nice car ~

大家見到果加黃色h1應該係Tough老闆果架, 佢連個車牌都係"TOUGH" , 平日想見唔去SOHO的話可以過九龍灣信和工商LG1, 佢長期泊係果度(講真未見佢去開走過......), 有時做嘢行過果頭都會見到~~~~~~~
h2同h3講講真....唔拈....不如買landover好過....由於太煩同outbudget....己經放棄...唉....

引用:
原帖由 puyee 於 8-10-2008 10:39 發表
大家見到果加黃色h1應該係Tough老闆果架, 佢連個車牌都係"TOUGH" , 平日想見唔去SOHO的話可以過九龍灣信和工商LG1, 佢長期泊係果度(講真未見佢去開走過......), 有時做嘢行過果頭都會見到~~~~~~~
h2同h3講講真 ...
TOUCH個老闆架h1有開走過!!
我係kt睇過!!

睇完咁多人回覆,我都係得一句:如果搞得掂~請通知聲~我又要!
我之前諗過好唔好駛錢,喺大陸出牌,之後補返香港牌,咁就唔駛改右太,最緊要有天窗,落返套gunner kit去打game,爽~

係就玩呢架啦!! 唔係玩埋啲清朝既咪得啖笑...

附件

27-12-2008 00:03

引用:
原帖由 siegheil 於 25-12-2008 22:16 發表
睇完咁多人回覆,我都係得一句:如果搞得掂~請通知聲~我又要!
我之前諗過好唔好駛錢,喺大陸出牌,之後補返香港牌,咁就唔駛改右太,最緊要有天窗,落返套gunner kit去打game,爽~
香港有架軍用H1賣緊88.8萬..真係有興趣就睇係今期CAR BUYER啦~
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

注目度肯定no.1!!

注目度no.1!!正到爆!!!

收視率有 50 點.
毛毛

[quote]原帖由 forman 於 2-4-2008 02:37 發表
如果比我有能力又有餘買返

[quote]原帖由 WE_TTI 於 27-12-2008 00:03 發表
係就玩呢架啦!! 唔係玩埋

發新話題