發新話題

[認真] 好驚呀

引用:
原帖由 gtoray 於 27-11-2008 00:09 發表
正~好似睇金田一咁~~
金田一d節奏咁慢,加利略快d wor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

時下年青人d火星文真係好難明

引用:
原帖由 Boniface 於 27-11-2008 02:02 發表
時下年青人d火星文真係好難明
幾時的時下年青人的野都係難明
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 48# 的帖子

唔係老好多ja,都未夠十年
但係感覺完全脫哂節

引用:
原帖由 b.jam 於 26-11-2008 03:51 發表

.......夠膽係呢個''版面''搞事,.........你知唔知我邊度架.......我就cgf,你呢?
我... 我叫呀俊呀... (擇自著名電影"三五成群" )

引用:
原帖由 24632198 於 26-11-2008 20:18 發表
其實我係放學比人"逗",條友話我要"XX佢 ,佢就話我玩野),佢其實係佢自己想攪大件事,我冇理佢,之後行行下佢推左我一野,之後比個校工格開左我同佢,就話"XXX~呀X o既"之後我就走左
暫時都無咩野,都睇唔到有咩恐嚇的內容,算數啦~

其實個"XXX~呀X o既"係某堂口 & 人o既名,唔方便係論壇講

堂口?!   .. 算啦...香港既黑社會 .....只係會蝦小朋友既姐 .....如果真係驚既....make police report la.....

引用:
原帖由 24632198 於 27-11-2008 15:32 發表
其實個"XXX~呀X o既"係某堂口 & 人o既名,唔方便係論壇講
其實小朋友......如果你覺得論壇係唔岩場合講你既題材,咁不如你唔好出題目啦....
成段文章前文後理都無人完全理解,再者前因後果咩野事都在座無人知.....
一係就講清講楚,要人理解佢"響朵"....書面上應解為有人自稱三合會會員,得閒溫下書學下點組織文章=-=
有人自稱三合會....有好多方法解決,
1.去你最就近既警察單位舉報
2.話俾你既家人或者學校聽
3.你夠雷既大返佢,叫佢搵幾十人出黎先好同你講野
4.走啦.....對著D唔文明既人洗嘜咁執著

引用:
原帖由 亞延 於 27-11-2008 16:35 發表

其實小朋友......如果你覺得論壇係唔岩場合講你既題材,咁不如你唔好出題目啦....
成段文章前文後理都無人完全理解,再者前因後果咩野事都在座無人知.....
一係就講清講楚,要人理解佢"響朵"....書面上應解為有人自 ...

回復 54# 的帖子

"走啦.....對著D唔文明既人洗嘜咁執著"x2

引用:
原帖由 24632198 於 27-11-2008 15:32 發表
" 他自稱有某某黑背景, 及有掌權之某某人士支持, 無故向我做出恐嚇及挑釁的行為 "

做左作文老師添 ...

哎吔...其實我應該一早介入呢個post,然之後lock左佢...
辛苦哂大家喇~~~~~~~~~~

24632198 你咁京京,報警吖嘛!

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 27-11-2008 20:34 發表
哎吔...其實我應該一早介入呢個post,然之後lock左佢...
辛苦哂大家喇~~~~~~~~~~

24632198 你咁京京,報警吖嘛!
LOCK POST......你邊樹架......

回復 59# 的帖子

CGF既,你呢

發新話題