發新話題

周慧敏倪震宣布分手

吓???!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

(明報)12月18日 星期四 15:25
早前被傳媒揭發在酒吧「偷食」的倪震    今日突然發表聲明,宣布已跟周慧敏    申請註冊結婚。
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

越來越覺佢呢條友仔真係無恥

佢怕遺臭萬年

引用:
原帖由 learngod86 於 18-12-2008 14:54 發表
周慧敏倪震傳宣布結婚
【14:01】2008年12月18日
【on.cc專訊】 早前因偷食事件受千夫所指的倪震,與周慧敏同時發聲明分手,不過事情峰迴路轉,有戲劇性發展,據說,倪震向周慧敏求婚,而周慧敏亦一口答應,求婚成 ...
哈,我真係估中左,我之前已經同d同事咁講...
不過我估係兩年後,點知佢咁快,兩日後!

其實都估到啦,點會捨得唔要周慧敏???又正,性格又溫柔...又忍得......呢種老婆去邊樹搵?
不過佢真係結既話,都好應該學識生性喇...佢d老豆輩都係話未結之前玩係正常,結左之後就要尊重老婆
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

即管睇下佢做左老襯仲會唔會出去偷食~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

嘩...世紀煙幕....分分鐘成件事都係特登搞出來...

我覺得周小姐好Cheap。。。 俾同一個男人三番四次呃都嫁俾佢?
倪震有咩咁好呀?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 18-12-2008 16:14 發表
我覺得周小姐好Cheap。。。 俾同一個男人三番四次呃都嫁俾佢?
倪震有咩咁好呀?
可能佢咩大掛

打者愛也,女既咁都仲願嫁,仲可以講咩野,情比鑽石堅啦

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 18-12-2008 16:14 發表
倪震有咩咁好呀?
我返而好欣賞周小姐(這並不代表我認同倪震)

引用:
原帖由 路比 於 18-12-2008 16:35 發表

我返而好欣賞周小姐(這並不代表我認同倪震)
係囉, 佢一d都唔cheap呀, 仲好過好多圈中人好多添!

人靚之如, 又大方,

其實我覺得佢嬴晒wor, 依家咁樣, 如果倪震都再出去搞搞震, 佢真係過街老鼠...

19年ge情, 其他人真係無辦法容易理解, 愛中有包容

女ge有內在美亦有外在美, 男ge衰左仲有face, 仲想點?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-12-2008 16:53 發表

人靚之如, 又大方,

其實我覺得佢嬴晒wor, 依家咁樣, 如果倪震都再出去搞搞震, 佢真係過街老鼠...

...
我係覺得周慧敏好偉大...
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-12-2008 16:53 發表

人靚之如, 又大方,

...
其實我覺得算係大團圓
倪震著數就梗係多架喇,又偷食,又無事
但呢個世界幾時係公平過既呢?
如果周慧敏仍然愛佢既,唔通要為啖氣分開?
即係好有型咁分手,之後無人睇到既時候好慘咁獨守空房?
我從來相信寧教人打仔莫教人分妻,今日睇完忽周,入面袁小姐個專欄,睇左直頭覺得恐怖
單係想一想佢寫呢篇野果時既口面,就教人心寒
佢又即管去搵一段永無出錯既愛情,睇下佢搵唔搵到?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

唸唸下,倪生之前話引咎分手,突來請辭係為左下份job舖路

發新話題