59 1234
發新話題

請問大家知唔知道而家香港邊度仲有美軍口糧買呀??

引用:
原帖由 亞延 於 31-1-2009 21:03 發表

你好叻呀 ,快啲建議美軍三軍都轉用日清啦
睇下美軍食一餐捱到幾多日呀
你打game,,出camp最多2日1夜.......唔好玩啦
delete

引用:
原帖由 derek_lok 於 1-2-2009 00:19 發表

你打game,,出camp最多2日1夜.......唔好玩啦
果位師兄係討論口糧同味道既問題,佢咁高見我建議佢介紹俾美軍渣嗎

引用:
原帖由 亞延 於 1-2-2009 00:26 發表

果位師兄係討論口糧同味道既問題,佢咁高見我建議佢介紹俾美軍渣嗎
應該...
打死敵人搶佢地d野食

如果佢地冇野食

食佢地d屍體= =

話時話先瘋我幾日前去,先見到佢放o係個櫃度,會唔會佢自己有唔知?

引用:
原帖由 auhokan 於 1-2-2009 10:33 發表

應該...
打死敵人搶佢地d野食

如果佢地冇野食

食佢地d屍體= =

話時話先瘋我幾日前去,先見到佢放o係個櫃度,會唔會佢自己有唔知?
有無我就唔清楚,不過好唔好食呢就個人喜好,我見過實物我都有食慾
不過好似貴左好多,我響洗衣街果間樓上舖見過,之前睇好似都係幾十蚊個
不過無咩印象了可能有錯誤....

引用:
原帖由 亞延 於 1-2-2009 12:31 發表

有無我就唔清楚,不過好唔好食呢就個人喜好,我見過實物我都有食慾
不過好似貴左好多,我響洗衣街果間樓上舖見過,之前睇好似都係幾十蚊個
不過無咩印象了可能有錯誤....
以前買過都唔洗九十大洋

引用:
原帖由 HongKoch 於 31-1-2009 20:05 發表

"雞肉&麵",超好食
我食過雞肉+一包豆之類的物體

包野我D fd話似pizza hat味......

(不過又唔係難食既)

germen's should be the best (heard from others)

引用:
原帖由 小安哥 於 1-2-2009 17:28 發表
germen's should be the best (heard from others)
食過法糧嘅都話法糧最正
連德國佬都話法糧"有時"仲好味過德糧

引用:
原帖由 zeta 於 1-2-2009 18:15 發表

食過法糧嘅都話法糧最正
where can buy them?

引用:
原帖由 亞mac 於 29-1-2009 03:19 發表

去camp Snickers一流呀,又細又夠飽
Picnic,Mars

引用:
原帖由 zeta 於 1-2-2009 18:15 發表

食過法糧嘅都話法糧最正
上網睇都話法軍糧好好食....唔知有幾正呢
不過有次話英軍有個廚可以將壓縮左既材料都煮到好好食
仲出埋書

引用:
原帖由 亞延 於 1-2-2009 19:33 發表

上網睇都話法軍糧好好食....唔知有幾正呢
不過有次話英軍有個廚可以將壓縮左既材料都煮到好好食
仲出埋書
我都好想試
但可惜淨係得d過期貨有得賣....
未過期果d真係天價....

英軍果單我都聽過
睇過書仲話個cook掌控全隊士氣......

話說美軍MRE有D穀物條響香港有得賣(超市)
其實味道都叫唔錯

引用:
原帖由 zeta 於 1-2-2009 20:40 發表

我都好想試
但可惜淨係得d過期貨有得賣....
未過期果d真係天價....

英軍果單我都聽過
睇過書仲話個cook掌控全隊士氣......

話說美軍MRE有D穀物條響香港有得賣(超市)
其實味道都叫唔錯
其實入面都有D野係市面買到......例如M&M

gay地有呀$98
MRE有加熱包... 不過唔係軍用版...
我買左一包

59 1234
發新話題