發新話題

WE GBB 第二彈--------SCAR

引用:
原帖由 hihi888 於 9-2-2009 12:09 發表
其實現時GBB ge system可唔可移植到M60/M249等LMG身上呢?
如果玩真彈數(100/200)ge話有無可能做到一把GBB LMG?
變番拖喉巨樽

引用:
原帖由 hihi888 於 9-2-2009 12:09 發表
其實現時GBB ge system可唔可移植到M60/M249等LMG身上呢?
如果玩真彈數(100/200)ge話有無可能做到一把GBB LMG?
full多陣都變水槍

引用:
原帖由 AJM 於 9-2-2009 12:07 發表
Police兄,請問你知唔知枝MP5係咪出A3下身?
呢個就真係唔清楚喇, 不過我諗都唔難出掛~
鵰。豹。狸。獅。狒

回復 46# 的帖子

禁又唔洗拖喉巨樽
以M249 200發彈箱為例,其體積應該可以放入200發BB彈同足夠200發(甚至多過200發)所需ge氣缸
不過如47樓所講,有無足夠時間氣化係一個問題la

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 9-2-2009 12:35 發表

呢個就真係唔清楚喇, 不過我諗都唔難出掛~
最好廠方出多一個MP5下身俾啲用家換就最好。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 hihi888 於 9-2-2009 12:45 發表
禁又唔洗拖喉巨樽
以M249 200發彈箱為例,其體積應該可以放入200發BB彈同足夠200發(甚至多過200發)所需ge氣缸
不過如47樓所講,有無足夠時間氣化係一個問題la
所以一個巨樽唔係應該比一個氣缸仔
比較解決倒氣化既問題嗎

回復 51# 的帖子

係就係,不過我原本ge想法係一枝像真ge GBB LMG,拖喉已經唔像真la

拖喉!一定唔會買!

引用:
原帖由 seals 於 9-2-2009 19:14 發表
拖喉!一定唔會買!
x2

唔知幾時會出PDW呢
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

i want a PMAG for M4/SCAR...

我諗遲少少MG演變成支TOP GAS好似卡式石油氣爐咁成支入~差都吾使差~
不過而家個發展方向好似係重質吾重量~打GAME要真實多過射意粉~我諗要改改
打GAME集慣

希望係出mp5a3啦

引用:
睇過一後you-tube片好似有m249,
但好似係要用喉
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 seals 於 9-2-2009 19:14 發表
拖喉!一定唔會買!
X3

發新話題